-
Hele lidi,on dokázal rozhodně víc než vy.Vy se neobejdete ani bez toho aniž by vám maminka utírala vaše zasrané prdele.Dokažte to co on a pak tady komentujte.Jděte si poslouchat Justina Biebra.Rytmus je borec a dělá hudbu pro lidi a ne pro některé bezcitné homoklády. *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16*
-
-
Tak si ho strc do prde...e
-
To teda *6* *7*
-
Rytmus dělá HUDBU pro mě? HUDBU??? Mám jinou představu o hudbě (a bíbr mezi mé oblíbence nepatří). Mám dojem, že víš kulový o lidech, kteří sem přispívají, a o tom, co dokázali oni ve svém oboru. Všechny tyhle "osobnosti" tři čtvrtiny diskutujících strčí do kapsy.
-
-
Pokud by někdo nepochopil mou poslední větu - diskutující mají navrch.
-
-
-
Rytmus je frajer ma dobry pisnički a je v tipnej a nigdo naněj nema ani Majk spirt *5*
-
-
Ty se radši nauč pořádně česky! A pokud si myslíš, že na Rytmuse nikdo nemá, tak to není pravda!!! Můj názor je, že existují i lepší. *7*
-
-
Zlatokopky najlepšia pesnička
-
Rytmus je tipek ma fak dobri pisnicki ani eminem nanej nema ni kdo fak nikdo ma dobry halski v sechni sprasinee Rytmus *5* *5* *5* *5*
-
Neznášam Hip-Hop *11* *11* *11*
-
-
si ffffffffrrrrrrrrraaaaaaaajjjjjjeeeeeeeeeerrrr Rytmusi
-
dominik
Rytmus je kral aj bude nikto ho nezmeni cavale aj ja som polovican na pul gazdo jak on a som rad ze som cigan lebo cigani su lepsi vo vsem napriklad v spevu aj ja sa dam do Reppu a teste sa nam ne lebo ani ja ne som zadni omillllll !"!!!!!!!!!!!!!!!!!!! -
-
Re: dominik
A taky jsi typický cigán, který ze sebe dělá nadřazenou rasu a tvrdí, že jste lepší. Ať fialovej, černej nebo bílej, vždy je na určitym člověku jakej život si vybere a ty rozhodně neděláš cigánům dobré jméno ostatně jako většina dle mého názoru. -
Re: dominik
Král? :D Řekl bych, že ve světě hudby jsou a byli úplně jiní králové nemyslíš? Bejt zamindrákovanej a ještě to o sobě troubit do světa mě úplně královský nepřipadá...
-
-
rytmaku si dobry *8* *8*
-
vse nej *14* *4*
-
vše nej rytmus *2*