Přejít na výpis diskuzí

Patrik Vrbovský

OSOBNOST 6.12.2008 
611 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Luky1987
    Rytmus nedokázal nič, on pre mna nie je celebrita a to čo produkuje sa nedá počúvať *11* *11* *11* *11*
  • Co to má ten rytmus na krku za kerku to je on sam?? to snad ne nee to je moccc *12*
  • 180cm??

ze kolko meria??? 180cm??? :D :D :D
    • _m4rtu1k4_

Re: 180cm??

problém?
  • Líbí se mi jak tahle krysa prohlašuje jak nepije, nekouří, ale před třemi lety to byl jen výhul. Od té doby ve všech rozhovorech v televizi jde vidět, jak je vyhulený. A mezi náma jsou lidé, co tohohle malého ciganského fracka dostali do rádia, tak mi vysvětlete: Komu tu "jebe"?
    Pozn.: Nejde o rasovou nenávist, jde o to, že tohle do rádia nepatří.
  • nevim co proti nemu mate je lepsi nez vetšina z vás
    • Co - lepší. NEJLEPŠÍ!!! A ty se jdi přebalit, očividně sis samou láskou ukáknul. A pak nastuduj pravidla českého pravopisu.
  • tady to je můj názor jestli vám to vadí klidně o mě napište co chcete měto je jedno
  • oelli
    Všechno nejlepší k narozeninám Patriku!!!
  • já nevín jak muže chodit Rytmus s Darou Rolins kdyš je Rytmusovi 35 let a Dare Rolins 39 let arorat já nevim jestli to je právda ale je to jejích život
    *2* *1* *15* *3* *4*
  • Jennie
    rap mám ráda, ale Rytmus není můj idol a nikdy nebude...urážíte ho tady dost tvrdě, ale máte pravdu *1*
  • Tak vy poetové rapu

Když se bavíte o někom jako o nejlepším vánočním dárku kterej je nahraditelnej a týká se to československého rapu a její flow tak jestli tomu alespon trošku rozumíte a posloucháte ušima a vnímáte mozkem a né prdelí tak bezkonkurenčně je tady jen jedinej raper kterej si zaslouží ovace a tím je La4

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit