-
rytmus
Závist světem vládne a vždy tomu tak bylo. Co svět světem stojí! Války, dohady, boje vždy zpravidla ze závisti nebo jen kvůli ženě. Jsme to bestie *4* Je to léty prověřená záležitost...opatrujte se všici *3* *13* -
TOPMAN
Topman, kterej si na ,,chudý,, vlakový nádraží přijede Rolls Roycem :D to se mi fakt líbí- jeho smysl pro humor :-) -
Rytmus
Mohlo by tam toho byt víc ale Rytmus je nejlepší Má nejlepší písničky ... Nemůžu se od nich odtrhnout !! My love is Rytmus !! -
Rytmuss
Jako Rytmus je fajn. rád ho posloucháám. Ale nechápu proč lidi schazuje,,on toho taky mocnedokázal aby byl takoej.. Sice má prachy,je populárníí ale stejně .... *4* *4* *4* *14* *14* *3* *3* -
-
Re: Rytmuss
Přesně rád ho poslouchám,,ale jak si hraje na důůvežitýho :/ *4* -
-
Re: Re: Rytmuss
já ho neposlouchám ani trochu. dřív jo, ale te´ˇd ne.hraje si na namyšlenýho, přitom není o moc lepší než oststní. Beatbox (bo jk se to píše) umí hodně lidí a i líp a rap není za tak těžkej. Populárního ho dělaj ty jeho těxty a musiza do toho, protože je to IN ale kdyby to IN nebylo, tak ho nikdo poslouchat nebude.XD
-
-
Re: Rytmuss
Pravda ;)
-
-
rytmus je borec
rytmus je borec kdo souhlasi at okomentuje *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* kontrafakt vsechno ma svoj konec je úžasnýý *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
-
Re: rytmus je borec
jako ty máš fakt pravdu rytmus je borec a moc velký borec náhod ty jeho piesniky su hali a strašne suprové tak ho nemáte co uražat ked on vás urazí taAK CO VšEDCI SA VAM BUDU VISMIVAT OK ????????!!!!!! *1* *14* *5* *3* *5* *5* *15* *8* *16* *3* *9* *9* *14* *9* *13* *10* *7* *4* *8* *4* *1* *1* *3* *9* -
-
Re: Re: rytmus je borec
*14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* tina a rytmus kdo si mysli ze by byly dobrej par at okomentuje *14* *14* -
-
Re: Re: Re: rytmus je borec
Jo byli dobří. Jen škoda že spolu nemají víc písniček.
-
-
-
-
borec<3
on? užasnýý važně skvěle rapuje i zpívá... kdo říká, že neumí zpívat, lže...:d má užasnej smysl pro humor...:DDD *14* -
-
Re: borec<3
Rapuje velmi dobře i mě se jeho skladby líbí,ale neumí se chovat často se pere a nadává fanouškům tohle by celebrita jako je on neměla dělat *13*
-
-
Jméno
Nevíte, jak se jmenuje křestným jménem a příjmením? Děkuji
A myslím si, že Rytmus je dobrý zpěvák a nemá cenu mu nadávat atd.. Vy ho snad znáte osobně? Ne, tak se o to laskavě nestarejte..! Nejsem do něho zabouchlá, ale líbí se mi jeho texty.......
Ale každý má svůj názor.. :-D
Plsky: Jak se jmenuje? *3* *1* *1* -
-
Re: Jméno
Patrik Vrbovský.:)♥ -
ahoj je to Patrik ale dál netušim *4* -
Patrik Vrbovsky a je naprosto užasny samec. -
miss-janule
jmenuje se: patrik vrbecký *4* *4* *3* -
-
Re: miss-janule
nenen patrik vrbovsky pardon
*14*
-
-
patrik vrbovský -
-
Jméno
Děkuji :-* *1*
-
-
-
good R.
Rytmus je náhodou docela v poho a ty sprostý texty poslouchat nemusíte, když si myslíte, že jsou blbý a nudnýý...borec je to *5* *3* -
:)
hej sorry ale mas tam chybu misto narozeni neni v pieštanech ale v kroměříži :) *3* *3* -
-
Re: :)
ano je z Kroměříže...ale tady ho lidé neznají *1* -
nn ja som narodeny v Piestanoch ale ok *5* -
-
Re: Re: :)
pieštany jsou docela hezké město. *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* -
seš docela heskej líbí se mi tvoje písničky
a v superstar se mi taky líbíš *14* *4* -
pěkně vtipnýý rytmus nejsi...newa *3* vtejnak je v piešťanech narozenej *15*
-
-
nejses nahodou nejaka chitra????????????????????? *5* *5* *5* *5* *5* *5* *5* *5* *5* *5* *5* *5* *5* *5* *5* *5* *5* *5* *5* *5* *5* -
-
chYtrá *15* -
-
Re: Re: Re: :)
právě že ona je chItrá, správně je top chytrá ale ona je chytrá s měkkým I *15* *4* *5*
-
-
chitrá? a nejseš ty náhodou nějáká chItrá??? s měkkým I jj, pěknýý... *5* *4* *4* -
-
Re: Re: Re: :)
Rytmus je z Piešťan, jesti to nevíte... *15* -
-
Re: Re: Re: Re: :)
Aha, a proto pro Magazín DNES řekl, že se narodil v Kroměříži a dlouho žil v Přerově - ten populista!!! *1* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: :)
Nevěř tomu... *15*
-
-
-
-
-
-
r
Čau
hele sorry,že jsem si myslela,že jsi zlej...viděla jsem tě v porotě ČS Superstar a jsi zatím docela v pohodě Ty umíš jenom ,,mluvit" (rapovat) nebo umíš i normálně zpívat?? Slyšela jsem,že jo *5* *10* To jak rapuješ se mi fakt nelíbí protože máš zbytečně sprostý texty a je to takový o ničem.Snad kdybys normálně zpíval by to bylo lepší!(pro mě)
tak ještě jednou sorry za ty dřívější nadávky (nejspíš to někdo vymazal! *15* -
-
Re: r
pro tebe bylo sice lepší ale pro mnohé z nás je lepší jak rappuje *3* *3* -
Re: r
Jenže o tom to bohužel je.Je to nejspíš takový styl i když svérázný.Když si vezmeš EMINEM,má skvělou,rytmickou hudu,ale ty texty to je opravdu nášup.Myslím,že i ten nejsprostší havíř z Ostravy by zrudnul studem : ) -
-
Re: Re: r
heej ty máš jako něco proti Havířům z Ostrravy? *16* *16* *16* *16*
-
-