Přejít na výpis diskuzí

Patrik Vrbovský

OSOBNOST 6.12.2008 
611 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • hm...

jáááj je tu proste bbboooorrreeeeccccc !!!!!! *14* *14* *14*
  • :)

změnila jsem na něj názor-není blbej a není zlej *5*
  • krása

chtěla bych tě videt patriku .. :) seš krásnej a tovje písničky jsou ještě krásnejšííí..... a seš oprawdu sympatický.:) jestli to tady vidíš tak mi prosím odepiš ... :) email : barunenqa@seznam.cz.! a chtela bych ti říct že to jak je mastíš je super v té superstar seš frajer ....
    • Re: krása

*1* Vidět si ho mohla v Praze 19.2. v klubu Abaton.. ale tam by te asi nepustili jelikoz tohle muze napsat jenom naka mala holka.. xD
      • andulinka.p

Re: Re: krása

přesně...:D
  • silvicek

rytmus

MOCINKY TE MILUJU.... MAM RADA PISNE:ZLATOKOPKY,TINA FT RYTMUS,KRAL......Y LOVE YOU.... *3* *3* *3* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *4* *4* *4* *14* *14* *14* *14* *14* *3* *3* *3* *4* *4* * *8*
    • Re: rytmus

rytmus-nejkrasnejs chlap na svete je proste dobrej *14* *14* *14* *14* *14* ja ho osbne mocinky *14* *14* *14* lubim je krasny jednou budu thin a budu s nim vystupovat *14*
  • Tak vy poetové rapu

Když se bavíte o někom jako o nejlepším vánočním dárku kterej je nahraditelnej a týká se to československého rapu a její flow tak jestli tomu alespon trošku rozumíte a posloucháte ušima a vnímáte mozkem a né prdelí tak bezkonkurenčně je tady jen jedinej raper kterej si zaslouží ovace a tím je La4
  • rytmus je kral

Rytmus je borec a takový kokoti co tu pisou ze je moc sprostej a tak dal tak ti mu akorat zavidej protoze sami by nikdy nedokazali to co on. pravda trochu sprostej je ale to k tomu patri *1*
    RYTMUS je BOREC !!!!!
    • Re: rytmus je kral

asi tak nějak..:P *3*
      • Re: Re: rytmus je kral

od kdy ti tohle poslouchas hm.. ? ale je to boooorreeeecccc !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • achjo

Ta zprava pod touhle zpravou to je písnička kterou už nikdy nedokážu vymazat ze své hlavy... je překrásná... Díky Patriku,Tino a Ego
  • achjo

http://www.youtube.com/watch?v=N00Q dFaXbNI
  • achjo

Je to blbost sem psat pač Rytmus nema ani šajn že si tu o něm pišem a to je škoda. Chtěla jsem mu říct že aspon jednou v životě bych ho chtěla zahlídnout. Je to borec!! *4*
  • on je nej

lidi já vám řeknu on je prostě božííí *14* nemá chybu a doporučim vám písničku zlatokopky ta je úplně nej *14* *14* *3*
    • ve24vy

Re: on je nej

jo zlatokopky sou nejlepsi *3*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit