-
Z Facebooku
Přijde Rytmus k Jágrovi a říká: Tak to pochop, už je konec *1* *1* *1* *1* -
rytmus je frajer
Rytmus cením tě jsi best of, v české a slovencké hiphopové scéně se nenajde žádný tak dobrý raper jako jsi ty a EGO.
Jsem čech a nejsem rasista jako ostatní tady tito ubožáci co tady píší rasistické věci. Připadá mi to jen jako by záviděli že cikán se dostal výš než oni. RYTMUS je COOL si zabil. -
-
Re: rytmus je frajer
no sak to mas praudu kamos rytmus je krall hip hopu
-
-
nej
RYTMUS IST BEST!!!! *14* -
naadhera
ty we lidi....ja sem z nej ale naprosto hotowa!!!! je proste dokonalej..ty texty ten hlasek=o*** hned jak bude sance tak pojedu....pojedu tam kde on je....=o** patriku...ses KRÁÁÁL!!!! *14* -
-
Re: naadhera
rytmus bydlí v Piestanach na slovensku *14* -
Re: naadhera
UPLNě ME SLOVA,, JE TO STYLAř *3*
-
-
:D
rytmus je best je to kral -
je nej
Rytmus....on je proste uuuuzasnej....jako ten pribeh se mu poved maximalne....a temeraf...secko mucq!!!!=o* *14* -
-
Re: je nej
proč všichni jedete pribeh ? pribeh už není rytmus pribeh je hlavně tina a rytmus uš tam je takovej sladkej kluk jeto frajer ! ale uš to není on ale stejně ho miluju prostě nejlepší je rymus-král !!! -
-
Re: Re: je nej
Nauč se psát, prosimtě.
-
-
RE:je nej
mno co dodat rytmus je prostě frajer *5* -
-
Re: RE:je nej
jooo on je dokonalej=o*** *14* -
-
Re: Re: RE:je nej
RYTMUS je BENG a lidi co řikaj opak tak jsou hodně moc nemocni a měly by vyhledat lekařskou pomoc ,, jinak nejsou normalni... RYTMUS JE KAPACITA A NIKDO NA Něj NEMA A ANI NEBUDE .. JE TO BENG *5* -
-
Re: Re: Re: RE:je nej
OMG, takový příspěvek desetiletého fracka, já mám dost.:D
-
-
-
-
-
♥
Rytmo on luXus:o* -
xP
rytmus je král....a jeho písničky sou nej...a kdo na něj nadává ten ať te nikam...xP -
best rapper
Tpč...Zlatokopky,Príbeh,Temeraf, -
rytmus King
rytmus je ten nej ses upe goot typek si bůh !!!!!!!!! *3* *14* *3* *15* *5* *5* *4* *3* -
-
Re: rytmus King
on není bůh je to smysl života !!!
-