-
Sámer no fuuuj!
Nesnášim Sámera Krisu Vasilisu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!! -
Měla jsem ho ráda, ale už jsem pochopila že je to jenom namachrovanej debil.
-
ucho z hnoja!!!
Je to nejhnusnější co mohlo na zemi vzniknout.Chodí zmalovaný jak nějaký teploušek! -
Haha Sámaer se jen chová jako Star ale Starto neni
-
Super star
JE TO NWJHEZCÍ KLUK A MYSLÍM ŽE BY MEL BÝT SUPER SATR -
Bože holky já vás nechápu.Sámer je pěknej,to jo ale že bych kvůli němu šílela tak to ne.Je to jen prachobyčejnej debil, kterej neumí nic jinýho než si volizovat dršku a říkat, jak umí zpívat.........Přitom v Esu vyšlo najevo, že zpívat vůbec neumí.Ty falešný tony.Ach bože!!!!!!!!!!!!!!!!!Docela se k sobě s Marešem hodili.Oba dva velký trapáci co si o obě hodně myslej.Ale had ve skříni mě pobavil:)Nedávno jsem si projížděla fotky různejch osobností a byl tam i Sámer.Na všech fotkách se tvářil ůplně stejně!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Stejnej zamilovanej ůsměv, stejně nakloněná hlava.............Ble..........Byla jsem i na Lg tour ale jen jako pomocná maskérka.Možná se vám zdá jako super borec ale ve skutečnosti je to jen namachrovanej beďarovitej debílek.Spotřebovala jsem půl tuny makeupu abych mu ty beďary zamaskovala. Ty holky co se jim podepisoval, byly ubrečený a draly se k němu.Jedna dokonce přišla s deníčkem Top dívky.Jakmile skončila autogramiáda, přišel do šatny a se slovy:Já se z toho poseru se zhroutil do židle.A ještě navíc páchne.A pak ještě rozdal polovině šatny číslo na mobil....A to prej touží po soukromí.......Docela vás holky lituju....
-
superBustet je supr
-
sanerek
ahoj ja te zboznuju.napis prosíííííím. -
ahoj samerku ja te strasne moc miluji a nevim jak ti to maj jenom rict jenom ze jsi nejlepsi na svete a kdybysi si chtel tak moje cislo je 732203667 ju papapa MILUJI TE kamila
-
ČAUKY JAK DE ŽIVOT JAK SE MÁŠ