Přejít na výpis diskuzí

Sámer Issa

OSOBNOST 31.12.2006 
594 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • trapak

nazdar ty trapaku trapnej blbej
  • Jojo

Podle mě měl byt Superstar Samir!!! A ne ňáká Aneta!!!
  • V našem státě jsou mraky výborných zpěváků a i kdyby Sámer zpíval sebelíp, pořád nemá nárok po tak krátké době považovat sám sebe za nějakou hvězdu. Všehovšudy zatím v rádiích hrajou jenom jednu písničku, to je vůči opravdovým zpěvákům trochu nefér, zvlášt když se ke svému úspěchu poctivě dopracovali. Totéž Aneta. Celá ta soutěž je sice dost zábavná, ale je jasné že je to komerční manipulace. Ale nesouhlasím s tím, že by u nás neměli zpívat lidé cizího původu. To je dost protivná diskriminace, která je typická úplně nejvíc v našem státě, tak to zkuste odbourat, protože to od vás svědčí o kardinální blbosti.
  • jo sámer má jen dobrý písničky ale jinak ho moc nemusim... nejdříw sem ho žrala jako snad wšici ale už mě to přešlo... :o))
  • Hm???Hm??? myslím že se tě bojím ??? to si věříš popravdě jestli si tak namachrovaná tak se k němu hodíš !!! Good luck and Good bye stupid Anastázie A mimochodem mam pekne blby meno Mno přece jen Sámer a Anastázie ... Jéééé můžu vám jít za svědka ... :) ??? když někdo říka svůj názor neodsuzuj ho hned musela bys me poznat abys vedela jaka sem ... vis podle nazoru nepoznas cloveka a kdyz se mi nekdo nelibi ..neni to snad moje vec ??? je ..jako vsech tady ... nechces aby sme se raci usmirili a nehadla se pres samerovou diskusi ??? Hm :) ??? Co ty na to anastázie ??? Aloha, já ...
  • Dvojčata

neznám,proto nepomlouvám!!!!
  • pro já

Tak nám pověz odkud ho znáš a jakej ve skutečnosti je!!!!
  • nic neříkaám ja to pisu ... bohuzel znam ....
  • a ty ho znáš že drškuješ?
  • Fuck you!!!

Ty ho snad znáš osobně,že tak machruješ???Tak nás pouč,jakej teda ve skutečnosti je????Nebo máš jen hubu plnou keců???Hm???

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit