-
Cukroušek
Akorát mě štve,že už to neni ten Sámer,jako byl na začátku,ale na tom že je krásnej to nepohoršilo:o)))Sámere mohl by ses zase změnit jako dřív,do tamtoho sámera se holky zamilovali!!!:o) -
Cukroušek
Milášek se slatkým hlasem,který mě každý večer uspává a s krásnym usměvem,na který se non stop dívam,protože ho mam po celém pokoji.... -
Samerku jsi proste super.Měl jsi hodně fanynek mezi nimi jsem i ja.moc krasně zpivaš.Když se olizuješ si moc,moc,mooooooooooooooccccccccccccccc sexy
-
super sámer
jsi jednička -
Sámer!!
Nevím,ale četla jsem všechny ty vaše příspěvky a na každym šprochu pravdy trochu,i když Sámera ubožňuju vím moc dobře jakej je a myslím,že řadu z Vás by to ,hlavně holky,hodně zklamalo.Nemyslete si,že hci dělat chytrou,ale taky jsem si myslela ,že je nejlepší a nejúžasnější a že neni namyšlenej a že je to ůplně normální kluk,ale byla jsem na úplnym omylu.Myslete si každej co chcete,ale myslim,že by jste k tomu měli přstupovat trochu s nadhledem!!!! -
Pipíšek
Co dodat SEEEEEEEEEXXXXYYYYYYYYYYYYYYY frajer.Já ho prostě miluju a po tý přeměně bych ho sežrala!!!!!!!! -
sámer
moje mámá ho žere -
Moje číslo
Holky prosím nepište sem nic osobního,napište mi na číslo 608273436,díky Samer Issa -
samer
samer mi pripada atraktivni,sileny a zajimavy.nevim proc ho lidi tak pomlouvaj.je sexy a je svuj. -
Samer
Připadá mi, že jsou tu jen dva druhy příspěvků - od holek, který Samera milujou a od kluků co ho nenávidí, protože mu tak trochu závidí. Kdo by nechtěl mít všude davy fanynek a vydělat slušný peníze, ale na druhou stranu nemít žádný soukromí a celej svůj život přetřásat přes bulváry ... No nevím - myslím, že mu není co závidět. Jako zpěvák docela ujde, nějaký charisma taky má, jinak by asi nevyniknul v Superstar. Když ho slyším v rádiu, tak to v pohodě přežiju. Jen mi trochu vadí ta jeho stylizace do Elvise a hlavně ty oční linky, ale to nebude jeho nápad - spíš jeho manažerů.