-
hhhhh
To je zajimave.Vsichni na neho nadavaji ale v esu je na prvnim miste.Mozna je namysleny ale je lapsi jak Sarina. -
Holky ja nevim co ste cekali.. ja rikate ze se vam driv libil a ted uz ne. To ste si snad mysleli ze vam vsem da ne? Snazte se vzit do jeho role, mate tisice fanousku, ktery by vas hrozne chteli a chteli by s vama chodit a bla bla.. Myslim ze by ste si vybirali z davu konkretniho fanouska "blazna" no thx asi ne :(
-
Nej nej nej kluk
-
Sámer
Sámer je prostě jednička, umí hezky spívat, je stále hezky oděn, moc se náím líbí jeho písničky. Je to nače superstar.Někdy bysme ho chtělib vidět, je to náš sen. Ten největší.Je to náš hovězím vyzvrácený opičí potrat.SÁMER. -
-
Re: Sámer??????????????? vůbec!
jéééjda. *9* já mám radší Péťu Bendeho. *14* protože Péťa Bende patří k těm nelepším zpěvákům. *4* JEDINÁ SUPERSTAR JE PÉŤA BENDE. *4*
-
-
JE TO KLUK DO POHODY
-
hlasování!!
JINAK HLASUJEME SÁMEROVI DO ANKETY TýTý!
Pokud chceme Sámera podpořit a ukázat mu jaký jsme fanoušci tak hlasujeme, jeho největší dárek od Nás bude výhra.
TT 6 Samer Issa na číslo : 900 15 08
cena smsky je jen 8 KC tak posílejme :) -
-
Re: hlasování!!
TO RADŠÍ BUDU HLASOVAT PRO PÉŤU BENDEHO! *4* -
-
Re: Re: hlasování!!
No a...? *7*
-
-
-
Vy ste všichni tak naivní, vy si myslíte že má Sámer čas se sem dívat a číst si ty vaše zakomplexovaný a závistivý poznámky? To určitě! Ste trapní!!! Jo a Sámer je jednička a nikdo na něho nemá, ale je to můj názor, já vám ten váš neberu, ale nachápu proč ho musíte tak trapně shazovat. No jo závist je závist. Tak se mějte trapáci!!!!!!
-
Trhač rodidel
Zaplať pánbůh, že tenhle nevyhrál!!! -
Sámer - SuperStar ve filmu
Pro všechny fanynky: Prodám 2 DVD filmy se Sámerem Issou (Samer and sex with animals - Samer and twenty fat old nude boys) -
Sámer je nesladší kluk pod sluncem
Čauky Sami!!!! Jsi ten nesladší a nejkrásnější kluk na světě!!! Pořád poslouchám tvoji písničku!!Jsi moje SuperStar! A když bylo SuperStars jdou do nebe,tak jsem mylsela,že tu televizu zežeru!Hrozně ti to tam pasovalo a skvěle zpívaš..pac a pusu..Měj se krásně pa