-
samer je nejlepší a nejhezčí
-
nemůžu pochopit jak někdo může srovnávat Sámera s Michaelem Jacsonem?????!!!!!! sÁMER JE PROSTĚ hvězda na nebi,která nikdy nezmizí,vždycky bude zářit!!!!!!
-
miluju tě samire chcu tě pa lenča
-
ujde
ahojky chtela sem sem jenom napsat ze Samer nezpívá špatně ale mohlo by to bejt lepší většinu svejch faninek si ziska hlavne kvuli tomu za je hezkej a to on je :o)a rozhodne sem mu to prala vic nez Sarce vankový protoze se mi zda na superstar moc mlada.a tadytim zpusobem bych chtela vyznat lasku jednomu klukovi ŠTĚPÁNOVI -
jo,souhlasim s vama,co jste psali prede mnou
-
PROČ URAŽKY
AHOJKY SAMERE JE PRAVDA ŽE JSI KOMENTOVAL SLAVNÝ OSOBNOSTI...TAK JAK SE O TOBĚ PSALO V MNOHÝCH ČASOPISECH?KDY BUDEŠ MIT NOVÝ VIDEOKLIP?NEBO CD?ČAUKY A DÍKY ZA ODPOVĚD:) -
Samerek
Ahojky samere mam te strasne rada i moje kamoska silva,lucka a inka..tak ahoj jestli chces ozvi se...Ivanka -
zdur
ahojky kryple :o) !!!!!!!!!! prej si se předávkoval co je na tom pravdy napiš!!!!!!! PS: to kryple jsem nemyslela tak vážně!!!!!!!:o) -
Sámirek
Sámer je ten nejúžasnější a nejkrásnější kluk, kterýho jsem kdy viděla!!! (v televizi, no, ale i ve skutečnosti!!):-)) -
miluji tě sámere