-
je dobrej?
Tak před rokem bych řekla, že je to nejlepší zpěvák pod sluncem a je navíc skromnej a milej. Ale teď fakt nevím. Ta sláva z něj udělala pěknou krysu! Teda, neberte to moc vážně, protože já fakt nevím, co je ve skutečnosti zač. Chtěla bych ho poznat osobně, abych se dozvěděla, jaký teda ve skutečnosti je. PS: Jinak jsem jeho fanynka a mám jeho CD... -
Sámer si u svého CD zvolil složitější cestu. Šel do určitého rizika. Snaží se prosazovat něco novějšího v našich podmínkách. Sámer je celou svou duší umělec. Má zajímavou vizáž, ale to u něj není hlavní. U Sámera je hlavní duševní působivost. Mluví se o jeho fanynkách,ale on si přece dokáže svým uměním získat i muže. V našich podmínkách si nezvolil jednoduchou cestu. O to víc mu přeju hodně štěstí a hodně úspěchů. :-)))
-
Pro Karla
Kadliku ty kluku jeden, že ty si na chlapce ? -
samer issa se mi vubec nelibi *10*
-
Pokračování pro Karla
A nakonec píšeš "Sámer je krásný muž". Neberu ti tvé představy o kráse, proč by se ti nemohl líbit. Láska je prostě láska a té neporučíš, i když jak píšeš, jseš na ženský. Uvidíme kam se dostane až opadne velmi labilní zájem náctiletých fanynek. -
milujuho
-
Issa neumí zpívat! *1* *1* *1* *1* *1*
-
-
umi az moc dobre *15*
-
-
Issa neumí zpívat!!!!!!!!!!!!!!!! Péťa Bende je výborný zpěvák i muzikant!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
-
-
Ale umí.
-
-
Issa Neumí zpívat! *1* *1* *1* Mnohem lepší zpěvák je Péťa Bende!
-
-
No,hlavne ze ten Tvuj Bende to umi *1* *1*
-
-
Péťa Bende umí zpívat a navíc má silnější hlas!!!!!! Péťa Bende je uspěšnější zpěvák než trapný Issa!!! Issa nemá na PB!!!!
-
-
-
-
-
MILUJUTĚ
AHOJ SAMIRE JE MI 12 ,ALE TO JE JEDNO POŠLI MI NĚCO PA -
Sam je talentovanej hezkje kluk, asi bych ho z postele nevyhodila:-)
-
FFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFUUUUUUUU UUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU UUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUuJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJ JJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJ JJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJ JJ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!