-
Pro neznámého autora
Každý se může svobodně rozhodnout. Někdo si CD koupí. A někdo si ho prostě nekoupí. -
Kouknete se na sebe!!!
Zajmalo by, kdyz ho vsichni tak nesnasite, proc ztracite svuj cas koukanim na jeho profil??? A taky bych chtela vedete, co vy jste v zivote dokazali. Tak se nejdriv podivejte na sebe a pak nekoho kritizujte. -
Samy je good
To že vy ho nesnašite je váš problem ale je to ten nej klucina co jsem kdy poznala a ja ho narozdil od vas znam osobne takze o nem nepiste ponizujci komentare kdyz ho znate jen z netu nebo z bulvaru..... *10* *7* *10* zajimalo by me jestli vy jste dokonali... -
-
Re: Samy je bad!
MŮJ NAZOR NIKDO NEZMĚNÍ, JÁ MÁM NEJSRADĚJI PÉŤU BENDEHO! *3*
-
-
Sámirek
Sámir je nejkrááááááásnější kluk na celém světě! Je sexy, přitažlivej, úžasnej a nádherně zpívá!!!!!!!!!!! Je to můj brouček!!!! *14* *14* *14* *14* *14* -
fůůůj
já mám sluch narozdíl od tebe. Sámer dělá akorát ostudu českýmu šoubiznisu je to namachrovanej hajzlík. -
od lulu
Říkejte si, co chcete, chlapi, my víme, že Sámir je jednička a vy jim jenom závidíte... -
miluju te *14* *14* *4*
-
Pro Minu H.
No když neumí zpívat, tak nic jinýho na něm nezbývá než vzhled!!!!!!!jo a Lunetik jsem nikdy neposlouchala!!!!!! -
Evčik
vis jako mu nezalezi byt nomynovam ale mu zalezi jen na tom aby se pisnicky libili lidem v jeho okoli a taky zpiva vsem proradost ale bende to dela jen kvuli prachum !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! *8* -
-
Evčik
TO NENÍ PRAVDA!!!!! *10* PÉŤA BENDE NEZPÍVA PRO PRACHY ALE ZE SVÝHO SRDÍČKA PŘEDAVA SVÉ VLASTNÍ PÍSNIČKY!!!!!!! *4* SPÍŠ TEN ČURAČEK PIČUS SAMER ZPÍVÁ PRO PRACHY!!!!!!!!!!!!!!!!!! *10* *10* *10* *10* *10* PÉŤA BENDE NAVÍC UMÍ LÍP ZPÍVAT A UMÍ HRÁT NA 4 HUDEBNÍ NÁSTROJE!!!!!!!!!!!!! *4* *4* *4* *4*
-
-
Lucinka
Jak ho můžete soudit když ho ani neznate
Ma krasny hlas -
-
Re: Lucinka
jo ! aspon' někdo tu má rozum *15*
-