-
Sámer je boží!!!
Sámer je super a tak to bude a ten kdo ho nemá rád,dejte mu pokoj.Dělá dobre svoji muziku,moc mu fandím a je nejlepší *14* *14* -
Lide.cz fanclub!!!
Lidičky....kdo fandí Sámerovi, tak prosím, podpořte nově založený fanclub na serveru lidé.cz, určitě tam bude více zabavy, když se tam všichni sejdeme....podpořme Sámera!!!!!!!!!!!! tady máte link na diskuzi.....: http://forum.lide.cz/forum.fcgi?akc e=forum_data&auth=&forum_ID=88041
papa a zatím.....sejdeme se tam!!! -
Sbírka
Ahoj,
prodám sbírku Sámera Issy, obsahuje spousty článků, fotek, plakátů, včetně podepsané fotky. -
-
Re: Sbírka
ahoj měla bych zájem o tu zbírku Sámera máš jí ještě?, díky -
Re: Sbírka
a za kolik ??
-
-
samer
v jaký byl superstar? -
-
Re: samer
V první superstar byl v roce 2004 *14* *9* -
No já osobně myslim že v první,pak vyhrál Vlasta Horváth,pak v x-factoru Zonyga a teď Martin Chodúr nee? *1* Páč on byl s Anetou langerovou a ta byla myslim v první řadě *15* -
první řada. někdy 2004
-
-
pro Minu H.
O Sámera se nebojím. Myslím, že bude mít dostatek fanynek a fanoušků. O Sámera je zájem. O Sámera taky bude zájem. Fakt je, že každý si může svého oblíbence vybrat. Měj se fajn! :-))) -
tak
a ty asi nejsi namyšlená,když pliveš ty svoje nesmysly na člověka který ti ničím neublížil -
Hele Aleno Nohavová nech těch nadávek ja si ty vsecky příspěvky čtu ! tak pozor ! d****r *1*
-
E S S O
Samer je fakt borec,rad posloucham jeho muziku. -
-
Re: E S S O
ahoj prosim te nemas nejakej kontakt na samera napis mi na emali milkova8@seznam.cz dik *3*
-
-
sámer
moje mámá ho žere -
Haha Sámaer se jen chová jako Star ale Starto neni