Přejít na výpis diskuzí

Sámer Issa

OSOBNOST 31.12.2006 
594 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • ..

pri cteni vasich prispevku se jeden pobaví. nadáváte mu tady, a pritom se podivejte na sebe.co vy jste dokazali? jeho hudba me uklidnuje. klipy super. mela jsem tu cest ho potkat a je moc mily a v situacich, kdy bych ja nebyla. tak nevim o cem je tu rec, delate ze sebe akorat blbecky, kdyz verite bulvaru. ctete tyhle stupidni sracky misto abyste si precetli treba nejakou naucnou knihu. kritizujete ho za vyroky, ktere nerekl ale uz nevidíte ze vystupuje zadarmo na charitativních akcich, ze rozdal zdarma postizenym desetitisíce cd. nejspis vam to prijde i trapne se k nemu hlasit kdyz vetsina je proti nemu. pa
  • Busted

Zdravím všechny lidičky, potřeboval bych nutně zjistit, kdo vytvořil hudbu na albu Sámmera Busted nebo alespoň nějaký odkaz kde bych to mohl zjistit
  • Nechápu,co na tom Sámerovi pořád ty náctiletý fanynky viděj.Co se týče hudby ,tak nemám nikomu za zlý,že ho poslouchá,třeba se někomu tohle líbí ale mně to připadá jako děsná nuda,styl uplně o ničem,hudba má mít uklidňující účinky,člověk by měl trochu těm textům rozumět,prostě to musí o něčem bejt,ale jeho hudba je fakt o ničem.Při jeho hudbě se může akorát tak spát a nebo ,jestli je teda někdo takovej blázen,napodobovat jeho krocanní tanec.A myslim,že nejni zase tak dobrej ,aby mohl veřejně pomlouvat snad všechny hvězdy šoubyznysu,který toho dokázali mnohem víc!!!
  • krasavec

Sámer Issa je nejhezčí a nejlepší zpěvák v ČR.Má úžasný písničky a strašně krásnej hlas.Prostě je SUPER!
  • Ahojky Sámere. Jen jsem ti chtěla vzkázat, aby jsi těm pitomejm pomluvám nevěřil!!! Ty lidi ti jenom závidí nic jinýho. To jak uráží tvojí rodinu je někdy až dost hnusný! Ale svoje fanoušky stále máš (mezi nimi jsem i já)! Budu ti držet palečky, aby se ti dařilo!! Papa Verčule
  • 50:50

Samer se mi moc nelíbí ale klipy má senzační! Ten novej k písničce Shake It se mi ale zdá o kapánek horší než ten první Busted!!! Jinak mu držím palečky!
  • je dobrej?

Tak před rokem bych řekla, že je to nejlepší zpěvák pod sluncem a je navíc skromnej a milej. Ale teď fakt nevím. Ta sláva z něj udělala pěknou krysu! Teda, neberte to moc vážně, protože já fakt nevím, co je ve skutečnosti zač. Chtěla bych ho poznat osobně, abych se dozvěděla, jaký teda ve skutečnosti je. PS: Jinak jsem jeho fanynka a mám jeho CD...
  • cau jen tak dal
  • zdur

ahojky kryple :o) !!!!!!!!!! prej si se předávkoval co je na tom pravdy napiš!!!!!!! PS: to kryple jsem nemyslela tak vážně!!!!!!!:o)
  • po

ahojky ja moc jsem ti fandila a ted vlastovi ja te mam fakt rada pa odepis neco prosim nikola

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit