Přejít na výpis diskuzí

Sámer Issa

OSOBNOST 31.12.2006 
596 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • zdur

ahojky kryple :o) !!!!!!!!!! prej si se předávkoval co je na tom pravdy napiš!!!!!!! PS: to kryple jsem nemyslela tak vážně!!!!!!!:o)
  • po

ahojky ja moc jsem ti fandila a ted vlastovi ja te mam fakt rada pa odepis neco prosim nikola
  • vyhuleny samirek

jsi strasne trapny umis se jen pretvarovat a hrajes si na nejakeho drsnaka vubec se do showbussinesu nehodis a jsi strasne tlusty a hnusny kdo vi jak to bylo s tema praskama doopravdy jsi proti Anete uplne maly mravenec zpivas falesne a tve nohy smrdi a udelej se svim oblycejem neco treba plastiku doporucuji a pozdravuj svojeho brachu je sto krat hezci nez ty nesnasim zvirata
  • MILUJU TĚ

Čau Sami! Miluju tě, seš ten nejlepší a nejhezčí zpěvák jakýho jsem kdy slyšela. Seš úplně úúúúžasnej. Držím ti všechny palce!!!
  • CHudáku Same

Achuj Same:)možná to číst nebudeš,možná jo ale chci ti říct,že seš normální kluk co umí dobře zpívat a umí to prodat:)neznám tě osobně takže si neodvažuju tvrdit jaký seš:)ale dám ti radu:NIKOMU NEVĚŘ,VŠICHNI SE CHTĚJÍ HŘÁD NA VÝSLUNÍ TVÉ SLÁVY:(jen málo lidí zůstane tvým skutečným přítelem a takových se drž!ať nezůstaneš nakonec sám a bez pěněz:(držím ti palce a hlavně ZŮSTAŇ SÁM SEBOU!!!!!!!pozdrav od kikiny
  • PROČ URAŽKY

AHOJKY SAMERE JE PRAVDA ŽE JSI KOMENTOVAL SLAVNÝ OSOBNOSTI...TAK JAK SE O TOBĚ PSALO V MNOHÝCH ČASOPISECH?KDY BUDEŠ MIT NOVÝ VIDEOKLIP?NEBO CD?ČAUKY A DÍKY ZA ODPOVĚD:)
  • Ahoj

Ahoj Samere! Nejsem žádná Tvoje fanynka, na tyhle stránky jsem natrefila náhodou. A docela mě fascinuje blbost některých lidí.. Nejenže píší s hrubkami, že to není ani možné, ale také z nich srší závist. Jestli tohle budeš opravdu číst, chtěla bych Ti popřát hodně úspěchů do budoucnosti.. A vy - kteří tak pomlouváte, co jste dokázali vy??? Nejdřív než bude někoho soudit, podívejte se na sebe! J.
  • jo,souhlasim s vama,co jste psali prede mnou
  • je super
  • co sem lezete když umíte akorát nadávat?VYPADNĚTE

Nechápu ty co mu nadávaji proč lezou na tohle forum a jak se sem vůbec dostali když ho tak nenávidí?!Já ho začínám mít sakramentsky ráda a to mi přišel vždycky namyšlenej.Teď mi přijde super!Má nádhernej hlas a tělo!Jestli máte některá jeho číslo prosííííííííííím napište mi ho sem na tohle forum.MOOOOOOOOOc předem děkuji.papapapaapa

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit