-
I já se k ní míním správat jako k cloveku.Ale pouze jenom jako k cloveku.Ako herecka stojí S.J.Parker za houby proste.Jako herecku jí taky vubec nerespektuji.Jenom jako cloveka.PS pro me dobré herecky jsou Jennifer Aniston nebo Kate Winslet
-
Sarah Jessica Parker jako herecku jí proste vubec nerespektuji, jenom ako cloveka
-
takova mila kunis ta se objevila jen ve 2 vyraznejsich komedii a ted se divam ze i kniha preziti to sem si nevsimla no ale chlapy asi jo.a hledme ona je najednou hrozne slavna a proc ? protoze to je sexy ukrajinka. *1*
-
Sarah Jessica Parker je podprumerná herečka
-
Sarah Jessica Parker fakt neumí hrát, herečka nic moc a naprostá tragédia
-
To je ikona, výborná herečka
-
Nejhorší herečky co znám jsou Demi Moore,Megan Fox,Sarah Jessica Parker,Jennifer Lopez a Miley Cyrus.
-
Jestli je Jessica Parker vyborna herecka, tak ja jsem prezident Slunecni soustavy minimalne *1* *1* *1* prave uvazuju, ci znam horsi "herecku" : a znam : Demi Moore. To je teprve herecka katastrofa
-
hapy b-day
-
Je skvělá herečka
Je moje nejoblínější,už docela pravidelně koukám na sex ve městě a nëchávám se jí inspirovat, samozřejmě nemyslím po sexuální stránce, ale té autorské, taky píšu podobně jako ona, podobný deníky atak. Je mi hodně sympatická a je správná. Někdy bych se s ní chtěla setkat!