-
sarka
pisnicky ma strasne hezky,hudbu taky,zpivat umi taky ale strasne moc se mi nelibi to jak se chova...nevim jestli je doopravdy tak namyslena nebo si na to jenom hraje ale kazdopadne je to skoda,jinak bych proti ni nic nemela... -
Šárka je dobrá holka.
-
ŠÁRKA :-)
ŠÁRKA JE SUPER NEJLEPŠÍ KRÁLOVNA SVĚTA SPOLU S KYLIE MINOGUE ZDRAVÍ TĚ TEREZKA MINISTROVÁ -
Šárce
K narozeninám přeju hodně štěstí a zdraví. Přeju hodně skvělých uměleckých úspěchů. Šárko, láska je lék. Každý den si nedávej jenom lžičku. Lásky si dávej pořádnou konev!!! :-))) -
Šárce přeju hodně štěstí, hodně úspěchů a výborné zdraví. Přeju jí, aby si dál vychutnávala svou velkou lásku. Taky bych chtěl být osmnáctiletý. :-)))
-
Vzkaz
Pošli mejla.Měj se čus -
šárko všechno nejelepší k narozkám!!!!!:o)
-
V TOP 100 nejnavštěvovanějších stránek osobností je ze dvou ročníků SuperStar už jenom Aneta a Šárka. To taky o něčem svědčí. Kritici Šárky by si toho měli povšimnout!
-
zanetaspernakova
koukni na www.sarka-vankova.org a tam se šárí můžeš zeptat...tady ti neodpoví!!!papa a zustan věrná!!!!;) -
pro mandarííí
Máš pravdu! Nějak tam chybí jedno í. Pavlů je Osobnostech několik. Tak to je. Alespoň sprostý tady nikdo nebyl!!! -
Pro Jardu
Sedím na jedný židli. To je můj zvyk! -
pro mandarííí
Já ti to věřím. Třeba pod Karlem píše víc lidí. Nic si z toho nedělej. Měj se hezky! -
heeeej
ty 2 poslední příspěvky sem nepsala já!!!!!!!!!! -
mandarííí
S tou vzácnou ženou jsi to napsala dobře. Chce to bejt na zemi. To je správný. Karla a Pavla nechápu. Sedí na dvou židlích. -
zajímavý je že na jednom foru tě mám ráda a na tom druhym ne!:D sorry...
-
pro mandarííí
Šárka není jenom moc hezká žena! Naštěstí!!! -
pro mandarííí
Napsala to moc hezky!!! -
pro mandarííí
Z příspěvku Šárky je vidět, že Šárka je inteligentní žena. Šárka má nádhernou hlavu. To tvrdí i fajnšmekři na ženskou krásu. Hlavně taky uvnitř hlavy má výborně pracující mozek. A to je hodně důležitý! -
jekněte....stojí za přečtení...http://www.sarkavankova.com/index.php?p id=13&cid=6
-
pro motýla emanuela
Šárka zpívá výborně. Šárka je taky moderátorka a herečka. Šárka je nádherná žena. Radost pohledět! Při pohledu na Šárku se mi rozhodně blejt nechce. Mám takový příjemný pocit. Šárka patří mezi skvostný ženy. A o tom to taky je. Šárka není jenom umělkyně.