-
pro Marci
Dej se do pohody!!! :-)))))))))) -
Pro Karla
Tak ja ti to jako neberu,pro tebe je to hvezda,ktera nikdy nezanikne,pro me uz zanikla ze zacatku....Beru tvoje nazory,je to tvoje vec... -
Pro Marci
Nech si ty duchaplný komentáře! Šárka nezanikne. To si pamatuj!! -
pro aaka
Díky! Měj se moc hezky!!! :-)))))))))) -
Pro Pavla
Proc existujou lidi,jako ty,ktery Sarku branej zuby nehty!!Ja nechapu!Jestli poslouchas jeji pisnicky,tak kolik ti jako je?!Dej si reggae,hip-hop,nebo rock,a neprud s Vankovou!Hm? -
pro Terez
Šárka má dost talentu!!! :-)))))))))) -
pro Marci
Šárku z duše snáším!!! :-)))))))))) -
To, že je Šárka "krásná" z ní ještě nedělá pěveckou hvězdu, která se udrží!! Je to můj osobní názor, ale myslím si, že Šárka nemá velkou budoucnost! asi bude mít okruh svých fanoušků, ale bohužel podle mě zatím nemá tolik talentu, aby se z ní stala opravdová star!
-
karel
jeji poprsi je velice puvabne - nerikam nic -
Šárka by se měla věnovat umělecké fotografii. Myslím, že by vznikly naprosto špičkové fotky. Šárka je skvělá! :-)))
-
Pro xxx
To jsou zase výrazy. Fuj! Šárka se může pochlubit skvělou písničkou Věřím náhodám. Také písnička Lásku dávej je dobrá. Klipy se Šárce povedly. Šárka má výborné herecké schopnosti. Šárka je taky nádherná žena. Její poprsí je velmi půvabné. Ženy přece nemusí mít obří poprsí. V tomto směru Šárka nemá kvantitu. Hlavně je důležité, že Šárka má kvalitu. :-))) -
pro k.
Nesouhlas!!! :-)))))))))) -
pro marci
jj souhlas -
Pro ty nepodepsany co souhlasi ;)
Diky moc za podporu myho nazoru... Pro ostatni kindaky:nechapu jak se ji nekdo snazi vyzvedavat a tvrdit ze nezanikne,kdyz uz skoro zanikla,a nema na to.... -
Šárka nezanikne!!! :-))))))))))
-
pro k.
Každý si může vybrat tu svou muziku. To je jasný. -
pro k.
Šárka mezi zaniknutý patřit nebude. O Šárku je zájem! :-))) -
pro k.
Hlavně se nemuč!!! :-)))))))))) -
Nikdo nemusí ani doufat že zaknikne jelikož ona prostě zanikne chtě nechtě!Je namyšlená a její zpěv no pro mě osobně je to mučení! A pokud se někomu líbí fajn neberu ale........!!!!
-
Šárka je talentovaná umělkyně. Myslím si, že nezanikne. Ale taky to nebude žádná legrace. Finalisté SuperStar to v současné době zase tak lehké nemají.