Přejít na výpis diskuzí

Šárka Vaňková

OSOBNOST 31.12.2006 
271 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • pro nezávidím nenávidím jí

Šárka nezanikne!!! Nedoufej!!! :-))))))))))
  • PRO MARCI!

PLNĚ S TEBOU SOUHLASÍM.MYSLÍ SI O SOBĚ AŽ MOC STEJNĚ ZA CHVÍLI ZANIKNE TEDA ASPOŇ PEVNĚ DOUFÁM!
  • pro Marci

Ale rozdýchala jsi to!!! :-))))))))))
  • Pro neznámého autora

Nedělej ramena. A nech si ty výrazy! Šárka vypadá výborně.
  • pro Nezávidím Nenávidím Jí

To chce doktora !!! :-))))))))))
  • pro SIMONU

Díky! Měj se krásně! :-))))))))))
  • tak ja teda neviem.Som zo Slovenska a vašu SS som nevidela..Poznam akurat tak Šarku,Anetu a Samera (ako ich pesničky).ale o všetkych som čitala (najviac z vašho BRAVA a pod).Samer tu nema nijaky uspech,Šarka tiež nič extra a Anetu počujem hrať stale.Ale aj napriek tomu si myslim,že Šarka je naj!!vyzorom,štylom hudby aj hlasom ma zaujala najviac!
  • pro pusinku a sabulinku

Holky, klídek!!! Šárka je krásný sen!!! :-))))))))))
  • Šárka má krásný hlas. Šárka má hezkou pusinku. :-)))
  • Šárka je kus!!! :-))))))))))
  • no to jo když zpuivala tu pisnicku od avril lavigne tak ji slo videt az do krku tak co natom bylo tak uzasnyhovy ste al e nezdari
  • Šárka je fajn!!! :-))))))))))
  • Šárka je pohodářka!!! :-))))))))))
  • Šárka dokáže zajímavým způsobem podat výbornou písničku skvělé Avril Lavigne. To dokážu ocenit.
  • Nejde ale jen o nádherná kukadla. Fakt je, že Šárka udělala kukadla a muži u obrazovek posílali zvýšené množství SMS. Rozhodně jí to neuškodilo! Šárka ovšem dokáže zabodovat v umělecké oblasti. Její interpretace balad je špičková. Jsem rád, že se na její CD balady dostaly. Dokáže zpívat velmi procítěně. Myslím,že její živé vystoupení předčí CD. To se u všech interpretů tvrdit nedá. Šárka patří mezi naděje naší pop music. :-)))
  • Pro Leničku

Šárka je super. Šárka je moc krásná. Má nádherný kukadla. :-)))
  • Šárinka je nejlepší a kdo tvrdí že ne jepěknej d....!!!!
  • Šárka mezi perspektivní zpěvačky patří !
  • Šárince

Přeju moc a moc a moc zdravíčka!!! Doufám, že ta mrcha nemoc vyběhne z těla ven. Jinak jí nakopu.
  • PRO HVĚZDU

ČAU NE MOC SE MI LÍBÍ TVŮJ KLIP JÁ VĚŘÍM NÁHODÁM A BYLA BYCH RÁDA KDYBI HRÁL NA OČKU ZÍTRA V 14

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit