-
JJ
JJ videla ae jen aj a stejnak je to boží *1* *14* A v HSM4 ma hrat pry jako Sharpey aspon to ma napsany na jejím netu *3* -
seriál
ty jsi to už ten seriál viděla? *7*
A má hrát v HSM4 *9* -
V hsm4?
A prej bude hrat v HSM4 jako Sharpey *1* *14* *15* -
This is best
Selena je moje upa nejlepší herečka good zpíva je moc hezká a není blbá *1* Má suprovy serialy treba Wizards of Waverly Place *14* PROSTE JSEM JEJÍ NEJVETŠÍ FANYNKA UPA JI ZBOŽNUJU *14* *14* *14* -
opinion
Teda když ta trojka Miley,Demi a Selena.....myslím,že všechny jsou talentované jak zpěvačky tak i herečky....ale osobně přes všechny drby mi je nejsympatičtější Miley.....Je mi jedno co se o ní píše.....ale kdo nebyl v jejim věku v pubertě.......Demi to je taková milá hodná holka.....nic proti ní.....a Selena-úžasný písičky.....ale svou rolí v HM mi nesedla...jasný,měla to předepsaný a nemůže za to...........ale je to můj názor.........ciao -
-
Re: opinion
ty máš pravdu,ale ještě si myslím,že Miley Cyrus je nejlepsí *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *8* *8*
-
-
Caute ludia
Nazdar ludia.Verte tomu alebo nie ja som si dnes písal so Selenou.Je este lepsia ako si myslíte.Ozvite sa mi.Ale informacie neposkitujem.čus. -
-
Re: Caute ludia
HHm to ti tak verím *7* -
-
Re: Re: Caute ludia
nemusis mi verit to je tvoja vec..... *3*
-
-
-
Selenka
selenka je boží!!!!!! *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
-
Re: Selenka
Tak s tým suhlsím. *3* *3* *3*
-
-
Selena is best
Zdrvím vsetkých fanusikov Seleny Gomez.Myslím si ze je 100-krát lepsia ako Miley.Selenu mám ja osobne velmi rád kazdý den pocuvam jej songy a myslím ze tí ludia co tu na nu nadávaju by si mali dat vysetrit hlavu.Ja nemám rád ani Miley ani Vanessu ale nepisem na ne aké su pi.. *1* .Selena je najlepsia.Okrem nej mám rád aj Demi Lovato. *3* -
-
Re: Selena is best
prosím tě můžeš mi napsat názvy všech jejichpísní po případě CD *4* *4* dííky -
-
Re: Re: Selena is best
TELL ME SOMETHING I DONT NOW,FLY TO YOUR HEART,BANG A DRUM,CRUELLA DE VIL,A ESTE PIESEN Z FILMU WIZARDS OF WAVERLY PLACE KDE HRALA.
-
-
-
Nikdy neříkej krávo!
Tak hele *5* Já jsem taky Selenu nemněla ráda ale teď jí mám ráda a tak na půl jí žeru. *3* Můžete si klidně přečít tady u seleny moje hnusné komentáře k ní a teď posluchám její songy a můžu se zbláznit *14* takže nikdy nenadávejte na někoho *13* -
-
Re: Nikdy neříkej krávo!
ANO.TO JE PRAVDA.ANI JA SOM ZO ZACIATKU NEMAL SELENU MOC RáD ALE JE NAOZAJ SKVELá.DOBRE SPIEVA.MáM JU RADSEJ AKO VANESSU.
-
-
je fakt dobrá herečka i zpěvačka nevim co máte! *8* -
-
Re: good
přesně *3* dneska sem koukala na another cinderella story(kde hraje) a je tm upa skvělá:))
-