Přejít na výpis diskuzí

Selena Gomez

OSOBNOST 16.2.2008 
4969 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • pavlusqa

JJ

JJ videla ae jen aj a stejnak je to boží *1* *14* A v HSM4 ma hrat pry jako Sharpey aspon to ma napsany na jejím netu *3*
  • vashley

seriál

ty jsi to už ten seriál viděla? *7*
    A má hrát v HSM4 *9*
  • pavlusqa

V hsm4?

A prej bude hrat v HSM4 jako Sharpey *1* *14* *15*
  • pavlusqa

This is best

Selena je moje upa nejlepší herečka good zpíva je moc hezká a není blbá *1* Má suprovy serialy treba Wizards of Waverly Place *14* PROSTE JSEM JEJÍ NEJVETŠÍ FANYNKA UPA JI ZBOŽNUJU *14* *14* *14*
  • domcus

opinion

Teda když ta trojka Miley,Demi a Selena.....myslím,že všechny jsou talentované jak zpěvačky tak i herečky....ale osobně přes všechny drby mi je nejsympatičtější Miley.....Je mi jedno co se o ní píše.....ale kdo nebyl v jejim věku v pubertě.......Demi to je taková milá hodná holka.....nic proti ní.....a Selena-úžasný písičky.....ale svou rolí v HM mi nesedla...jasný,měla to předepsaný a nemůže za to...........ale je to můj názor.........ciao
    • Re: opinion

ty máš pravdu,ale ještě si myslím,že Miley Cyrus je nejlepsí *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *8* *8*
  • martinkooooooo

Caute ludia

Nazdar ludia.Verte tomu alebo nie ja som si dnes písal so Selenou.Je este lepsia ako si myslíte.Ozvite sa mi.Ale informacie neposkitujem.čus.
    • pavlusqa

Re: Caute ludia

HHm to ti tak verím *7*
      • martinkooooooo

Re: Re: Caute ludia

nemusis mi verit to je tvoja vec..... *3*
  • piper13

Selenka

selenka je boží!!!!!! *14* *14* *14* *14* *14* *14*
    • martinkooooooo

Re: Selenka

Tak s tým suhlsím. *3* *3* *3*
  • Selena is best

Zdrvím vsetkých fanusikov Seleny Gomez.Myslím si ze je 100-krát lepsia ako Miley.Selenu mám ja osobne velmi rád kazdý den pocuvam jej songy a myslím ze tí ludia co tu na nu nadávaju by si mali dat vysetrit hlavu.Ja nemám rád ani Miley ani Vanessu ale nepisem na ne aké su pi.. *1* .Selena je najlepsia.Okrem nej mám rád aj Demi Lovato. *3*
    • Re: Selena is best

prosím tě můžeš mi napsat názvy všech jejichpísní po případě CD *4* *4* dííky
      • martinkooooooo

Re: Re: Selena is best

TELL ME SOMETHING I DONT NOW,FLY TO YOUR HEART,BANG A DRUM,CRUELLA DE VIL,A ESTE PIESEN Z FILMU WIZARDS OF WAVERLY PLACE KDE HRALA.
  • vashley

Nikdy neříkej krávo!

Tak hele *5* Já jsem taky Selenu nemněla ráda ale teď jí mám ráda a tak na půl jí žeru. *3* Můžete si klidně přečít tady u seleny moje hnusné komentáře k ní a teď posluchám její songy a můžu se zbláznit *14* takže nikdy nenadávejte na někoho *13*
    • Re: Nikdy neříkej krávo!

ANO.TO JE PRAVDA.ANI JA SOM ZO ZACIATKU NEMAL SELENU MOC RáD ALE JE NAOZAJ SKVELá.DOBRE SPIEVA.MáM JU RADSEJ AKO VANESSU.
  • teddy-girl

je fakt dobrá herečka i zpěvačka nevim co máte! *8*
    • kistynkaa

Re: good

přesně *3* dneska sem koukala na another cinderella story(kde hraje) a je tm upa skvělá:))

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit