-
SELENKA
PROTOŽE SELENKA JE LÁSKA MÉHO ŽIVOTA A NAVÍC SPOLU NEJSME ZAS TAK MOC DLOUHO A TAKY TO NENÍ ANI ZDALEKA MOJE PRVNÍ HOLKA. *1* *1* *1* *1* TVŮJ 101.LETÝ DIVOKÝ OBOJETNÍK.THE END. -
Selena-Demi
Chci se jenom zeptat, pod každým videem kde jsou Selena a Demi spolu všichni píšou, že je škoda, že už nejsou kamarádky... Tak jsem se chtěla zeptat, je to pravda? *7* Díky. -
Re: Re: Re: Re: Re: fotky
Divím se, že máš tak dlouho jednu přítelkyni, když jsi takovej DIVOČÁK!!! *1* -
Re: Re: Re: Re: fotky
JÁ JAKO PŘÍTEL SELENY SEM PÍŠI DOST ČASTO. *15* VÁŠ 101.LETÝ DIVOKÝ OBOJETNÍK. THE END. -
Re: Re: Re: Re: Re: SELI JE SUPER
Bezva. *9* -
Re: Re: Re: fotky
Protože všichni hrozně jejich vztah prožívaj, takže když se někde ukážou spolu, tak všichni šílej... *1* Ale je jenom jejich rozhodnutí, jestli spolu budou chodit, nebo ne. *4* -
Re: ARIANA GRANDE
Diky za new zprávičku.Koukla sem se na ty odkazy a mysli že Ariana je super a hlavně velmi talentovaná. *14* -
Re: selenka je best a mileyna je bleeeeeee
Musíme Sel dostat na 1.místo Seli si to zaslouží.Proti Miley nic nemám,ale Sel je mi sympatičtější.A tak musí první místo patřit Selence -
Re: Re: Re: Re: Re: selena justin splu
promin ty jedno vymaštěný miminko ale jedinej kdo tu chce být zajímavej seš ty....... namyšlená nána si tady akorát ty.... seš malá nevyspělá vymaštěná blbka která sedí za komplem.. hubu si na nás otvírá ale na živo by nám neřekla ani Bůů... takže se radši sklid a nepřej si mě nebo někoho z ostatních potkat protože bys dostala na hubu *4* *3* -
Re: Re: Re: Re: Re: kristynajackson
kdyby tě to nezajímalo tak sem ani nechodíš... takže jediná trapka na týhle diskusi seš ty... píšeš furt jak jsme ti u p***** ale stejně furt odepisuješ na naše příspěvky.. fakt seš totálně vymaštěná *15* *15* -
Re: Re: Re: Re: Re: selena justin splu
armenakos děkujííí že píšeš na seleny diskuzi aspoň bude míít hodně *15*
a nezajíme mě ani sel.96= namyšlená nána
armanakos1 = namyšlenej frajíírek
divočák = upe trapák! stim 101.bla bla bla!
[jenom chce být zajíímavý] *15* -
Re: Re: Re: Re: Re: kristynajackson
sel.96 a armenakos = jste mi u prdele
všééchno co tu pííšete *15*
podejte si oba ruce ! *3*
ahóóój! *15*
PS: Nezáájem co teď napííšete *15* -
PŘESNĚ TAK *15* *15* -
Re: Re: fotky
to je fakt *15* -
Re: fotky
Zrovna jsem přidala spoustu fotek. *3* Zajímavý je, že teď sem nikdo nepíše, přitom když se tu hádali o tom Justinovi, tak tady byly pořád nový příspěvky... *1* -
Re: fotky
Přidávaji moje fotky *14* *14* *14* -
fotky
Přidávejte fotky ať jich tu má Sel víc *3* Já sem jich sem teď docela dost přidala tak snad se objevíí *14* *14* *14* Taky je škoda že sem nikdo nechodí a nepíše .. *9* *9* -
PROTOŽE MY ZA TO STOJÍME. *15* *15* TVŮJ 101.LETÝ DIVOKÝ OBOJETNÍK. THE END. -
Re: SelGomez
Krásný to má ♥ -
SelGomez
Kdo byl dneska na Selenině Channelu? Já ano. Má tam nový fotky a pozadí, a tak, jako Who Says. Moc nádherný! *14* *14*