Přejít na výpis diskuzí

Selena Gomez

OSOBNOST 16.2.2008 
4969 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • micha029

Sel a Christina

ahoj, prosím Vás, nedávno jsem se tu někoho ptala na to, jak se znají Selena a Christina Grimmie, teď ale u Chritiny na stránce jedna holčina píše, že se znali její rodiče a že se o ní Selena začala zajímat, až když zjistila, že to je ona, ta slavná z youtube ...
    Myslíte si, že je to tak možné?
    Díky za případné odpovědi *3*
  • Re: Re: Re: Re: Re: selena justin splu

AHA,A BYLO TO URČITĚ NA DISKUZI MILEY. UŽ SI VZPOMÍNÁM. *15* TVŮJ 101.LETÝ DIVOKÝ OOBJETNÍK. THE END.
  • armenakos1

Re: :DDD

ty jsi Ťulin *15* *15* *15* *15*
  • sel.96

:DDD

Tak jentak mě napadlo, jestli má třeba Sel facebook, na kterej si přidá jenom svoje známý :DDDDD Ani nevim jak mě to napadlo :DD Třeba pod falešnym jménem, a nebo si lidi myslí že je to jedna z falešnejch tak si jí nikdo nepřidává .. *15* *15* (to víte, podle Toma mam mozek, což sem doteď nevěděla *15* )
  • armenakos1

Re: Re: Re: Re: Re: selena justin splu

na to jsem se tě ptal já a pak se k té mojí otázce přidala i uživatelka kajuska4 *3* *4* *15*
  • armenakos1

Re: Re: Re: Re: Re: kristynajackson

*3*
  • sel.96

Fajn ;D Díky ;)
  • armenakos1

nn... jmenuju se Tomáš *3* *4*
  • armenakos1

Re: Re: Re: Re: Re: ježiši!!

panebože jedinej kdo tady na týhle diskusi má mozek je "sel.96" ona jediná chápe jak to je a jak by to mělo bejt... nechápete že je uplně normální se bavit na diskusi určitě osoby o někom jiném..... ale tak pokud někdo přijde na diskusi a příkladem je to že přijde a začne že Miley je ***** a ****** a že Selena je lepší tak to už je trochu něco jinýho... ale když se normálně bavíme stylem... čaw... tak co jak vede selena v žebříčku ??.. je druhá... aha tak to newa... stejně jsou obě skvělý.... --> takhle by to mělo vypadat.. kdyby nás viděla selena nebo miley tak se nám vysmějou... říkáte si fanoušci ale chováte se jako sprominutím h****vé!!! *16*
    chovejte se trošku na úrovni..... já vím že se na každé diskusi najdou lidi kteří začnou kecat o tom jak maj skype selena ( nebo miley ) a že si s ní volali a viděli ji přes webku... ale to přece není možný aby je každej viděl.. to by potom miley ani selena neměli žádný soukromí přeci... *9* *9* *15*
  • sel.96

Re: Re: Re: Re: kristynajackson

jak se menuješ ? *15* normálně jménem ? *15* jestli ti to nevadí říct *15* *15*
  • armenakos1

Re: Re: Re: kristynajackson

jestli se ti to nechce psát celý tak stačí nějakou zkratkou *15* *15*
  • sel.96

Re: Re: Re: Re: Re: ježiši!!

nemá! je to kráva namyšlená ať už se vám to líbí nebo ne!
  • Re: Re: Re: Re: Re: ježiši!!

SORRY ALE TA KRISTYNAJACKSON MA PRAVDU !
  • Re: ježiši!!

PRO NÁS JE SEL !
  • Re: Re: Re: Re: Re: selena justin splu

ALE NA TO UŽ SE MĚ NĚKDE PTALI A JÁ TO UŽ PSAL. NO JÁ VŽDYCKY PÍŠI VELKÝMA PÍSMENAMA,ABY TO BYLO DOBŘE VIDĚT. NO A TEN KONEC PROČ PÍŠU? TŘEBA PROTO,ABY SE NĚKDO ZEPTAL,PROČ TO PÍŠU. *15*. POPRAVDĚ NĚCO TAK UJETÝHO NAPADLO KAMOŠE VE ŠKOLE A MĚ TO PŘIŠLO TAK DIVNÝ,AŽ SE MI TO ZALÍBILO,NO TAK TO PÍŠU. NO A DIVOČÁK JE NORMÁLNĚ PŘEZDÍVKA,PROTOŽE JSEM TAKOVEJ DIVOKEJ,ALE NA TO SI SE VLASTNĚ MYSLÍM UŽ NEPTALA. TAK CO,VYSVĚTLIL JSEM TO DOBŘE? *15* A ZAS TO NAPÍŠU-TVŮJ 101.LETÝ DIVOKÝ OBOJETNÍK. THE END.
  • sel.96

Re: Re: Re: Re: Re: selena justin splu

DIVOČÁK: Proč si tu neuděláš profil a nepíšeš malejma písmenama ? :D A pro za každou větu píšeš TVŮJ 101.LETÝ DIVOKÝ OBOJETNÍK. THE END. ? :DD Docela mě to zajímá už delší dobu :DDDDDD
  • sel.96

Re: Re: kristynajackson

oprava: armenakosovi1 a ježiš *15* *15*
  • Re: Re: Re: Re: selena justin splu

AHA PROLISKAT SI NAPSAL. JÁ CHVÍLI VIDĚL POLASKAT. *15* *15* *15* JÁ UŽ ANI NEVIDÍM JAK JSEM OSLEPEN SELENINOU KRÁSOU. *14* TVŮJ 101.LETÝ DIVOKÝ OBOJETNÍK. THE END.
  • sel.96

Re: kristynajackson

a pokud vidim dobře tak si tu proti armenokosovi1(ježit to je dlouhý :D) sama, tak se klidni a di si k jacksonovi
  • sel.96

Re: Re: Re: Re: ježiši!!

A abys mě náhodou nepoučila i že neumim číst tak jedinej kdo by tu měl zalézt si ty :D

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit