-
Re: Re: Re: Re: Re: SELI JE SUPER
No to by mě tedy zajímalo proč... -
NEŽ NÁS POZNALI.. NOSILY PRSTEN SUDNOSTI OBĚ.... PO NAŠEM SETKÁNÍ A SBLÍŽENÍ.. HO ODHODILI RYCHLOSTÍ BLESKU.. *15* *15* -
ASI TAK. *15* *15* *15* TVŮJ 101.LETÝ DIVOKÝ OBOJETNÍK. THE END. -
PŘESNĚ TAK JÁ A DIVOČÁK JSME TO NAŠIM HOLKÁM UŽ SUNDALI... SEL I MILEY UŽ DÁVNO NEJSOU TO CO BÝVALI.. *15* *15* *15* -
Re: Opět WHO SAYS :D
JAKO VŽDY. *14* TVŮJ 101.LETÝ DIVOKÝ OBOJETNÍK. THE END. -
Tak to gratuluju ke svatbě. ;-) -
Opět WHO SAYS :D
Už se objevil i klip, je dokonalej ♥♥♥ -
NE.A JÁ UŽ HO SELENĚ DÁVNO SUNDAL. *15* *1* TVŮJ 101.LETÝ DIVOKÝ OBOJETNÍK. THE END. -
TO JE FAKT. MY MÁME NA HOLKY ŠTĚSTÍ. *15* TVŮJ 101.LETÝ DIVOKÝ OOBJETNÍK. THE END. -
Re: Re: Re: Re: SELI JE SUPER
A říká vám něco Prsten čistoty? *1* -
Re: fotky
Sel je úžasná *14* -
WHO SAYS
http://hqselena.blog.cz/1103/who-sa ys-new-song-2011 - WHO SAYS! Dokonalá písnička! Už sem si jí pouštěla nespočetněkrát :DDDD ♥ -
Re: Re: Re: Re: SELI JE SUPER
ASI TAK NO *15* *15* *15* *15*
ALE NEBOJJ ONA BY TI NEUTEKLA ZA TOU BUZNOU BEZ MUTACE.. *15*
SELENA JE STEJNÁ V TOMHLE JAK MILEY.. NEUTEKLI BY NÁM *15* -
fotky
ty nový fotky Seleny jsou úžasný, obdivuju jí jak je fotogenická.. mám jí moc ráa a vážně na těch fotkách jí to moc sluší -
Re: Re: Re: SELI JE SUPER
NO TO MÁŠ PRAVDU. JÁ S NÍ CHRÁPU POŘÁD,ALE TEN BIEBER SE MEZI NÁS POŘÁD CPE. ASI MU TO BUDU MUSET VYSVĚTLIT RUČNĚ A STRUČNĚ,KDO SE SELENOU BUDE CHRÁPAT. *15* *15* JINAK SELENA BY NEUTEKLA,ALE SPÍŠ BY SE MUSELA SMÁT. ON TAM URČITĚ NIC MOC NEMÁ. *15* *15* TVŮJ 101.LETÝ DIVOKÝ OBOJETNÍK. THE END. -
Re: Re: SELI JE SUPER
DIVOČÁK: ON TI SELENU NEPŘEBERE... PROSÍMTĚ TA KDYBY MU HO VIDĚLA V POSTELI TAK ZDRHNE *15* *15* UŽ TEBE UŽ TO MÁ JISTÝ KDYŽ UŽ SI S NÍ CHRÁPAL *15* -
Re: SELI JE SUPER
TO JÁ TAKY NE,PROTOŽE MI SELENU PŘEBÍRÁ. *16* *15* TVŮJ 101.LETÝ DIVOKÝ OBOJETNÍK. THE END. -
SELI JE SUPER
mam ráda SELENU *3* *3* ALE JUSTINA už moc ne *10* *13* -
Who Says
Slyšeli jste už Who Says?:) Je to úžasné♥ -
Mazání
Mažu to já kvůli vulgárním nebo urážlivým slovům (a je jedno, jestli v nadpise nebo v obsahu) a ne kvůli tomu, kdo s kým chodí nebo nechodí, to je mi úplně ukradené!! Pokud si napíšeš svůj vlastní příspěvek bez invektiv, určitě tady zůstane!(tvoje chyba je, že dáš vždycky reagovat na nějaký nevhodný příspěvek, ten smáznu a tím se automaticky smažou i reakce)
hudy