-
selinka
Hele selena si muže vybrat koho chce. a je jedno že je to Justin Bieber.už jí dej te pokoj jo. -
Re: Menší celkový info
naprosto s tebou souhlasim...myslim, že by jsme meli byt stastni za oba jestli se mají rádi a jsou spolu štastni. Tak co to tak hrotit?? Je jasné, že je chcete pro sebe, protože je máme moc rádi, ale jsou od nás strašně moc daleko a nedosažitelni tak budmě radi za to jak se mají rádi a smejí se =) -
Re: Re: Re: Re: Re: Selena a Justin
SELENA JE CHUDÁK PRÁVĚ PROTO,ŽE CHODÍ S BIEBREM. SE MNOU BY TO MĚLA LEPŠÍ. *14* *15* VÁŠ 101.LETÝ DIVOKÝ OBOJETNÍK. THE END. -
selinka
Selena je nejjjjjjjjjjjjjjjjj. *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *4* *14* *14* -
selinka
Nemám nic proti Miley ale Selena je lepší a Miley házela na selenu špínu. prostě selena gomez je nej. *14* -
Sel
Fajn, sem tu ;) Zaregistrovaná jako Sel.96 :) (Psala sem jako Sel, před timhle příspěvkem) -
Menší celkový info
Ahojky, všimla sem si jak tu píšete o tom chození Sel a Justina - proč si to nechce ':-l' připustit? Píšeš tu že je mladší a vyšší, a to vadí ? Klidně by mu mohlo bejt 13 a můžou spolu chodit! Ani vejška neni důležitá. Stačí když se dva lidi maji rádi! Zřejmě ani nejsi zas taková fanynka Sel, když chceš aby se rozešli a Sel zas byla smutná! Takže Sel a Justin spolu chodí, 8. března vyjde její nová písnička, v létě celý album .. Já sem tu zaregistrovaná jako vananneh ale zaregistruju se tu jinak, kdyžtak si tu můžem psát aby smě Sel dosttali co nejblíž za Miley, i když ani semáme šanci jít až před ní ;) Kdyžtak sem za chvilku napíšu s tim novym profilem :)) -
Re: Re: Re: Re: Selena a Justin
Já na Slenu nežárlím, protože Justina Biebera upřímě nemám ráda...!!! Ale prostě spolu nechodí!! *13* Chudák Selena! A s tím videem a tak... To přece vůbec nic neznamená! Vždyť si jenom dali malou pusu, nic víc! *9* Jste posedlí! Chudák Selena!!! -
Přesně tak bych to řekla *3* *3* *4* vystihla jsi to *1* -
ANO,TAK TO JE. VÁŠ 101.LETÝ DIVOKÝ OBOJETNÍK. THE END. -
Re: Re: Re: Selena a Justin
SELENA CHODÍ S JUSTINEM!!!!
VIDĚLA JSEM JAK SE LÍBAJÍ ASI NA 5-TI FOTKÁCH !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
a objímají se a všechno prostě spolu chodí vy to nechcete přiznat protože asi na selenu žárlíte! prostě je to tak a Tečka! *15* *15* -
nebudu tě přesvědčovat už:)..jen se podívej na tohle video ...http://www.oceanup.com/2011/02/2 8/justin-bieber-selena-gomez-kissin g-video -
Re: Re: jakou barvu má nejradši?
http://www.youtube.com/watch?v=4Px7 6lWM4CU -
Re: jakou barvu má nejradši?
Zelenou. Tady to říká! Koukni se na tohle video, dozvíš se tam pár zajímavých věcí o Sel, co má ráda, a tak. *3* -
No, jak vidím, tak asi musím! Oni spolu nechodí, propána! Vždyť ona je skoro o dva roky starší, a vyšší než on. Kdyby spolu chodili, a jenom to chtěli utajit, tak by přece spolu tak veřejně nekamarádili, neměla by jeho fotku na svým ipodu, nenechávali by se spolu všude fotit a tak. Není hloupá! *13* *16* *10* *9* *9* *5* *9* *8* -
Re: Re: Selena a Justin
jenže předtím to bylo neoficiální:)! -
Re: Selena a Justin
Tos na to přišla brzo. Chodí spolu už od začátku ledna. Už tehdy byly dosvědčující fotky. -
Super
Je to super hvězda a líbí se mi na ni její styl. Selena je dobrá zpěvačka je fakt hustá. A její písničky jsou fakt skělý. *3* *3* *1* -
jakou barvu má nejradši?
Moc by mě zajímalo c má ráda za barvu. Selena je můj vzor a nwm o ní moc věcí a těžko se to hledá a myslim si že nejsem sama koho to zajímá. Nebo se snad mýlim? -
http://community.livejournal.com/an ythingdisney/4628945.html..:)