Přejít na výpis diskuzí

Selena Gomez

OSOBNOST 16.2.2008 
4969 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • pavlusqa

Re: Re: Selena a Justin

:D:D:D Já to vím že to říkala:D..ale tak pokud nejsi hloupá tak podle fotek jak se drží za ruce a líbají se tak asi těžko budou jako bratr a sestra:)..Sel to říkala dřív kvuli tomu aby měli soukromí a nepletli se do toho Justinovi fanynky:)..mě nemusíš poučovat..:D
  • Re: Selena a Justin

Ach jo! Kdy už si konečně dáte pokoj? Selena s Justinem NECHODÍ, a nikdy ani nebude! Je pro ní jako mladší bratr, koukněte se na tohle video:
    http://www.youtube.com/watc h?v=KfFMoRWvc-Q Proč byste vlastně tak chtěli, aby spolu chodili? Vůbec to nechápu... *9* *7* *16* *8* *10* *9* *9* *13* *5*
  • pavlusqa

Selena a Justin

Tak lidi máme to nejspíš oficiální:D Selena a Justin jsou pár:)! Včera se společně objevily na před Oscarové party časopisu Vanity Fair a společně se procházeli po červeném koberci ruku v ruce:)..ostatní fotky ze zákulisí taky nejsou k zahození :D..podívejte se..http://selena-fan.org/gallery/t humbnails.php?album=1197
  • pavlusqa

Re: s

v Japonsku v Tokyu:)
  • kristynajackson

s

Sel byla v čííněě *14* *14* *14* *14* *3*
  • Vysoká

Ahoj,chci se zeptat chodí Sel na vysokou? =)
  • Re: Re: Re: Re: Re: :)

Jo, už to vím. *3*
  • Re: Re: :)

pravda *3*
  • tfpdaa

Re: Re: Re: Re: :)

no teď už roztleskávačka není byla na střední a základní škole..ale teď už ne..
  • Re: Re: Re: :)

Jasně, to je bezva. Tím se alespoň dokazuje, že Šel toho dělá (dělala) opravdu strašně moc, i roztleskávačku! Ona je fakt skvělá!!!!!! *14* *14* *4* *3*
  • pavlusqa

Re: Re: :)

Tý jo vystihla si to opravdu krásně,úplně to samý zbožnuju na Sel i já:)! Jo ještě mám jednu zprávu videoklip i písen Who Says z jejího připravovaného alba by měli vyjít už v březnu takže se máme na co tešit. A stou roztleskávačkou je to pravda,když byla malá byla roztleskávačka ale bylo to v době kdy ji bylo 12,13 když ještě neměla nic s Disney Channelem :)
  • Re: :)

Páni! Tak to už se moc těším!!! Těším se na nový album, na konec třetí a na čtvrtou sérii Kouzelníků, i na Kouzelníci z Waverly film 2 - jestli teda vůbec bude... A taky se těším, až už bude KONEČNĚ Ramona And Beezus česky, a těším se i na nový film Monte Carlo, ale ten bude asi až za hodně dlouho... Když pomyslím, jak dlouho to trvá Ramoně a Beezus, tak to bude ještě asi HODNĚ dlouho.... :-D ;-) Jinak Seleně přeju, ať má všechno, co plánovala, a ještě něco navíc! A taky jí už přeju nějakýho pěknýho kluka, tenhle rok jí už bude devatenáct, tak ať už někoho má - někoho fakt super! *5* *1* A vím, že vy všichni byste chtěli, aby chodila s Justinem Bieberem, ale on je pro ní jako mladší bratr, sama to říkala. http://www.youtube.com/watch?v=KfFMoRWvc-Q Přála bych jí někoho, kdo by se jí fakt líbil!!! A taky jí přeju, aby mohla konečně trávit víc času se svojí nejlepší kamarádkou - Demi! Miluju jí, a vždycky budu! Miluju Dream Out Loud, miluju Alex Russo, miluju její YouTube channel SelGomez, a videa co tam má, miluju její vlasy, její oči, její styl, její hlas, její povahu, jak je vždycky slušná a hodná, miluje děti, je vtipná, miluje svoje fakoušky, nedělá ze sebe něco, co není, stíhá dělat hrozně moc věcí...! Je herečka, zpěvačka, textařka, modní návrhářka, ještě dělá charitu, koncerty, interwiew, hrála v reklamě, má YouTube channel, na který přídává skoro každý den jedno video, ještě má přátele, kapelu, rudinu... Je prostě skvělá, chtěla bych být jako ona! Jo, ještě jsem se chtěla zeptat, před tím tady bylo napsaný, že je Sel roztleskávačka... Tak jsem se chtěla zeptat, jestli je to pravda? Ale asi spíš ne... To není nic pro Selly.
  • syslik98

:-)

Je to skvělá zpěvačka a herečka. Zbožnu ju jí *14* *14* *14* *14* *14* *3* *3* *3*
  • pavlusqa

:)

Tak se objevily první ješte nepotvrzené informace ze Seleninych plánů, nové album ješte se přesně neví jestli bude celé španelské nebo i anglické by mělo vyjít už v květnu, 4. a poslední rada Kouzelníku by měla byt ukončena začátkem června hodinovym dílem a přes léto by se celá tahle etapa Seleniné kariéry měla ukončit už 2. filmem Kouzelníků z Waverly..Já osobně se už moc teším:)
  • Fotky

Ty fotky kde je Selena vždycky jako nějaká pohádková postava jsou vážně nádherný!!! http://nikolstars.blog.cz/1012/new- photoshooty *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *4* *4* *4* *4* *3*
  • mrpavelmartin

Re: ♥

Sel je na 3 na 2 je Zac efron
  • mrpavelmartin

Milenci!

Sel je zabouchla do Justina Biebra a on do ni *14* *16*
  • kikisecek10

je nejlepší!!!!

Je nejlepší na cellym světě!!!!!!!!!!!!! *3* *3* *3* *3* *3* *3* *14* *14* *14* *14* *4* *4* *4* *14* *14*
  • Re: Vaše oblíbená písnička

jéé..to asi všechny ale mezi best patří Lifi like thre´s no tomorrow, Naturally, More,magic, Round& Round, a Year without rain, a s demi jak zpívá One and the same.. :D prostě všechnyyy:D *14* *14*
  • Re: ...

ahoj já mam jako nej. emily osment já jsem doopravdy Emílie *3* *3* *3* a selena neni tak špatná že jo
    *3* *3* *3*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit