-
Re: ..
JASNĚ ŽE JO. *3* TVŮJ 101.LETÝ DIVOKÝ OBOJETNÍK. THE END. -
Re: Re: Re: 2.místo
TO NEVÍM. MÁM POCIT,ŽE NE. *9* TAK MUSÍME SE SNAŽIT. *3* TVŮJ 101.LETÝ DIVOKÝ OBOJETNÍK. THE END. -
..
můžu se k vám přidat do vaši diskuze?? *7* *7* -
Re: Re: 2.místo
Ale pořád je to o polovinu méne než Miley..Myslíte že máme šanci to dotáhnout?:) -
Re: 2.místo
TO JO. TAKY JSEM RÁD A HLAVNĚ PŘEKVAPENÝ. JEN TAK DÁL. *14* VÁŠ 101.LETÝ DIVOKÝ OBOJETNÍK. THE END. -
2.místo
na druhym místě!! jéé to je jak druhý vánoce!!!! *14* *8* *1* -
♥
*14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* Selena je nejj *14* *14* *14* -
KUK
CO TO TAM MÁTE? SOUTĚŽ KDO NATUKÁ VÍC KSICHTÍKŮ? *1* *1* *1* *1* *1* *15* *15* *15* *15* *1* *1* *1* *15* *15* *15* VÁŠ 101.LETÝ DIVOKÝ OBOJETNÍK. THE END. -
Re: ♥♥
Taky si Myslím!! *14* -
♥♥
*14* Podle Mě Je Selena Lepší Než Miley *14* -
Re: Re: Re: Re: Re: SELENKA
to se stane.. doufám že tě za to kristynka jacksonova neseřve jak mě .. *15* *15* *15* *15* -
Re: Re: Re: Re: SELENKA
SAKRA JÁ TAM NAPSAL JEN D. *15* VÁŠ 101.LETÝ DIVOKÝ OBOJETNÍK. THE END. -
Re: Re: Re: SELENKA
TO JO. TAKY MI TO PŘIŠLO DIVNÝ. *15* VÁŠ 101.LETÝ DIVOKÝ OBOJETNÍK. THE END. -
Re: Re: SELENKA
hej proč se tak hrozně přetvařuješ.. na diskusi miley mu píšeš jak je trapnej s tím obojetníkem a tady odpovídáš na jeho příspěvky... *5* *16* -
Re: SELENKA
to máš pravdu..... -
SELENKA
MĚLI JSTE TADY FAKT DLOUHOU DEBATU. *15* A MYSLÍM,ŽE DŘÍT MUSÍ KAŽDÝ,KDO CHCE BÝT SLAVNÝ. TEN KDO TO MÁ V RODINĚ,TAK TO MÁ TŘEBA O NĚCO LEPŠÍ,ALE NÁPOR JE NA KAŽDÝHO STEJNÝ. SELENA A MILEY SE SNAŽÍ BÝT CO MOŽNÁ NEJLEPŠÍ A TO ŽE NĚKDO MÁ RADŠI JEDNU NEZNAMENÁ,ŽE TA DRUHÁ JE HORŠÍ. ZÁLEŽÍ JAKÝ MÁ KDO VKUS. *3* VÁŠ 101.LETÝ DIVOKÝ OBOJETNÍK. THE END. -
Re: Re: Re: Re: Re: Proč???
ok ok já se taky nechci hádat jak někdo (kristynajackson)
od tebe to beru *3* *4* *3* Já mám rád Selenu i Miley. ikdyž Miley víc ale Selenu mám rád taky . *14* -
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Proč???
Opravdu jsem nechtěla, aby kvůli mě začala další hádka. Vždyť je to jasný, že dřinu měly obě. A navíc je blbost mít rád jednu z nich víc, protože víc dře... To je přece nesmysl. Někdo může dřít jako kůň, a pořád může bejt stejně hroznej. Selenu máme rádi ne proto, že víc dře, ale proto, že je hodná, talentovaná, vtipná, protože má svůj styl, a protože je prostě skvělá. A Miley zase z jiných důvodů. Ale z dřinou to nemá nic společnýho!!!! *3* -
to právě že není... v té knížce co píše jak musela furt dokola jezdit na konkurzi hannnah a tak... to jako podle vás nebyla dřina ?? jezdit furt sem a tam.. když ještě v té době nebydlela v los angeles... myslím si že miley se kvůli tátovi uměla pohybovat v šoubiznysu to jo.. ale žádný ústupky nikdy v životě díky tátovi neměla a v hannnah montaně už kór ne.. *3* -
jo, ale nikdy nevíš, co je tam úplná pravda. Asi sotva tam Miley může napsat, jak to bylo úplně doopravdy. Aspoň trochu si to přibarvit musela. Ale rozhodně si nemyslím, že změnila vše, třeba to, jak vyprávěla o šikaně, to je určitě pravda a možná ještě něco vynechala, protože jí pro ní bylo těžký vzpomínat nebo o tom psát. Stejně to M měla v něčem jednodušší, protože měla slavného tátu. To, že byla odmalička v kontaktu se shoubiznisem je prostě výhoda.