-
Re: Re: Re: Re: modní
Jo Sel je ;) -
Re: Re: nfsi
je to A zase jedna popelka -
*Oprava
*DOPISY -
Help!
Cawky lidi
Neví někdo na Selenu adresu na diposi??
Plsky kdyby to někdo věděl nebo zjistil napište vzkaz nebo e-mail:
Kajinkasmoulinka@seznam.cz
Děkuju *14* -
klip
Ta její nová písnička s klipem je božíí *14* *14* *14* *14* -
Re: nfsi
Já ten film Moderní popelka taky viděla nedávno.. je úžasný *14* *14* *14* Sel je prostě skvěláá... -
Re: Re: =)
trapas -
love
pekna je *3* -
Re: Re: Re: modní
Selena je modni navrharka:)... Uz kolem 20. cervence by mela vyjit jeji modni kolekce Dream Out Loud -
nfsi
ze začátku jsem Selenu úplně nesnášela, ale pomalu jsem si na ní začala zvykat a teď přijde jako normální holka vůbec se nechová jako nějaká nafoukaná hvězda, která si vymýšlí všelijaký debility který chce. Vim že film Moderní Popelka je už starej, ale já jsem ho do včerejška neviděla je to krásnej film už jsem se na něj podívala 4krát a to od včerejška je tam fakt dobrá a krásně tam tancuje, nejhezčí je jak tancuje na tom plese a pak na konci *14* kdo ho ještě neviděl tak se na něj podívejte, jinak se moooc těšim na ten film Ramona and Beezus ten vypadá taky dobře -
Re: Re: modní
Dyt ma svoji kolekci oblečení, tak je třeba začínající modni navrhařka -
Re: modní
neni moje moje kamaradka se ji ptala a navic mela by si to napsani na jejim zivotopisu ):D -
modní
selena je i modní navrhářka -
Re: =)
Skvěle a ty ? *4* -
=)
Čauky
Jak se všichni máte?? *1* -
Selena
Selena je pro mě nová...
Ale i když jí pořádně neznám myslím si že...
*14*Je boží!*14* -
headhunter.mp
headhunter.mp oficiálně největší dement světa a nejhnusnější držtka, čeknětě toho teplýho vola tady, von je fakticky všude strašný pako....
http://www.youtube.com/ user/HeadhunterBall
a nebo na lidech
musíte vidět profil.lide.cz/Headhunter.mp/profil /
musíte vidět *1* *1* *1* *1* *1* *5* -
PÁNI!!!
Teda! Jí už bude za 10. dní 18!!! Já jí pamatuju ještě čtrnáctiletou *5* *3* *1* *14* *14* *14* Selena je boží, moc miluju její styl. Její oblečení je FAKT SUPER KRÁSNÝ!!! To je prostě ta nejlepší holka co znám!!!!!!! *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
Re: Re: kluci
keci ale říká se že má *4* *4* -
Re: Re: kluci
těžko-
má kluka *1*