-
Re: narozky
se máš já jí zbožnuju ale každej říká že jsem celá ona *5* -
Re: = selena
TAK TO JE PRDEL. *15* *15* *15* .TVŮJ 101.LETÝ DIVOKÝ OBOJETNÍK.THE END. -
Re: kluci
Sel je zatím sama, nejsou zprávy o tom že by zrovna teď s někým chodila :) -
Re: narozky
Bezva :) -
narozky
seleno ja jsem se narodila ve stejnej den i mesic *4* -
Re: = selena
Pomatená. *5* -
= selena
hanah je blbec a selena válí proč hanah je nafoukaná a ropucha je hezčí než ona to se rovná:
hanah- *5*
selena- *4* -
Anketa
http://diskuze.libimseti.cz/kdo-je- lepsi-905756?SID&uid=0cfcb2d682d80a 2d7a763d319189b1c5 -
xi :)
Jeeej, rovnaky den narodenia
P.S. : Má perfektné pesničky *3* *3* -
Re: selena
Tak to jo!! -
Ahojte
Ahoj holky jak se vede?Zítra už je vízo jupí...a kam letíte o prázdninách? Já do Bulharska a moc se těším...Selena je skvělá a ten song Naturally je bestovníí -
new song
Ta její new písnička je super :0) -
selena
Selenka je super herečka a zpěvačka a song naturally je boží -
Re: HELE
jak muzes takovou blbost vubec napsat sel je nej a HM a WOWP SE VAZNE NEDAJI SROVNAVAT !!!!!!!!!!!!!!!!!!wowp je nejlepsi a jeste neco HM a WOWP SE VYSÍLAJÍ NA Disney Chanelu tkze to da rozum ze kdyz bude HM THE MOVIE TAKZE BUDE I WOWP THE MOVIE SORRY ALE JESTLI CHCEŠ URÁŽET A OBHAJOVAT NECO CO JE NA PRVNI POHLED JASNE TK TO SI VÁŽNĚ KOKOT
*13* *15* -
Re: Re: Selena
Jo za to její maminu moc obdivuju, že si v 16ti nechala dítě....A hlavně ji za to moc děkuju :-*....že Selenku takhle vychovala....Kdo ví kde by teď Sel byla nebo jak by se chovala...Selenka je po ní ...zodpovědná a krásná slečna...(vyděla jsem je na fotce....jsou si neuvěřitelně podobné) *14* *14* *14* -
Re: Re: Naturally
Jo je to jako já k Miley...Její písničky jsou parádní....ale ona mě nák nezajíma -
.......
Člověk by neřekl že Sel už za měsíc(bez 2 dnů) bude 18.... *14* -
vím
se mnou *14* *3* -
kluci
ahoj,nevite skym selena tedkom chodí ? *4* -
Re: Re: word tour
fakt??
selena bude v praze?, ted by chtěli ještě zjistit kdy..... *14*