-
Re: word tour
rozhodně jo...Slyšela jsem že někde v Praze někdy do konce roku...A vstup by měl bejjt hodně levný *14* -
Selenka
Ahojky Lidi,Selena Gomez je upe nejlepší celebrita ( podle méého názoru )...Je hezká,hezky zpívá a je i určitě dooost chytrá...Hézly se oblíká a Má ÚÚÚÚÚÚÚžasný písničky...ŽERU TĚ SELENKO.... *4* *4* -
Re: Naturally
Jsem ráda, že existují i lidi, kteří třeba moc nemusejí nějakou celebritu, ale nenadávají na ni a naopak třeba i když se jim něco líbí, tak to řeknou a nejsou zaujatí tím, že ji nemají rádi :) Protože je jasné, že každý nemůže mít rád všechny a prostě názor má každý svůj :) -
Re: Re: Re: ivo
nedávno byl myslím v bravíčku... *10* -
Naturally
Selenu nemám ráda, ale musím uznat, že song a klip NATURALLY je opravdu excelentní..:).. -
Re: Re: ivo
ale v jakych napises plis *4* *4* -
Re: Selena
selena je jedináček *4* -
Re: ivo
Koncerty má po Americe a plakáty seženeš v časopisech. -
ivo
cau nevite kde sehnat plakat se sele nou gomez a nebo kde ma koncerty dik *4* *4* *4* -
word tour
nevíte jestli bude mít sell turné po evropě?díkes
*1* -
Re: Re: Selena
Páni, to jem ani nevěděla.. *9* Děkuju za informaci.. *4*
Jinak Sely je na titulní stránce Top Dívky a moc ji to tam sluší.. *14* A dobrý článek tam.. *1* *14* Ale to už nejspíš víte.. *4* -
Re: Selena
Sel je jedináček:) Její mamka ji měla v 16letech a s otcem byla jen krátkou dobu a pak se rozvedli,takže sourozence nemá. Blízcí ji jsou její bratranec Brandon a sestřenice Priscilla:) -
Re: Aktuálně
boží!!!...=0** *14* -
Selena
dneska jsem se ve škole nudila a poslouchala MP3 a přemýšlela jsem.... Má vůbec Selena nějaké sourozence?? co jsem tak projížděla net tak jsem nikde nenašla zmínku, že by nějaké měla ale vůbec newím... takže jestli někdo víte tak mi prosím řekněte.... děsně mi to vrtá hlavou... děkuju..:D *7* -
SElly
selly je moc pěkná ale něco mi na ní vadí a proto nemůzu rict ze jii zboznuju... -
Je to super :), nemohu se dočkat :o**
ještě nemám koupené to první a ono vyjde už i druhé xD -
Re: Blog o SeleněGomez
Koukla jsem se,je to super blog.Koukla by ses i ty na můj?
Adresu najdeš na mém profilu.
*3* -
Bravo už mám koupený a je tam soutěž se Selenou,takže si ho kupte. *3* *3* -
Re: selena
ok yes good morning and you yes yes *8* *15* *5* *1* *10* *9* -
Re: Re: Aktuálně
jasom tvoja fanenka zik luter tojepravda idem pocuvat tvoj hit juari fan lajhe je skveli *14* *14*