Přejít na výpis diskuzí

Selena Gomez

OSOBNOST 16.2.2008 
4969 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • mawtinkar

Re: word tour

rozhodně jo...Slyšela jsem že někde v Praze někdy do konce roku...A vstup by měl bejjt hodně levný *14*
  • mawtinkar

Selenka

Ahojky Lidi,Selena Gomez je upe nejlepší celebrita ( podle méého názoru )...Je hezká,hezky zpívá a je i určitě dooost chytrá...Hézly se oblíká a Má ÚÚÚÚÚÚÚžasný písničky...ŽERU TĚ SELENKO.... *4* *4*
  • _vikiska_

Re: Naturally

Jsem ráda, že existují i lidi, kteří třeba moc nemusejí nějakou celebritu, ale nenadávají na ni a naopak třeba i když se jim něco líbí, tak to řeknou a nejsou zaujatí tím, že ji nemají rádi :) Protože je jasné, že každý nemůže mít rád všechny a prostě názor má každý svůj :)
  • Re: Re: Re: ivo

nedávno byl myslím v bravíčku... *10*
  • muhi

Naturally

Selenu nemám ráda, ale musím uznat, že song a klip NATURALLY je opravdu excelentní..:)..
  • ivo123456789789

Re: Re: ivo

ale v jakych napises plis *4* *4*
  • Re: Selena

selena je jedináček *4*
  • _vikiska_

Re: ivo

Koncerty má po Americe a plakáty seženeš v časopisech.
  • ivo123456789789

ivo

cau nevite kde sehnat plakat se sele nou gomez a nebo kde ma koncerty dik *4* *4* *4*
  • sell

word tour

nevíte jestli bude mít sell turné po evropě?díkes
    *1*
  • Re: Re: Selena

Páni, to jem ani nevěděla.. *9* Děkuju za informaci.. *4*
    Jinak Sely je na titulní stránce Top Dívky a moc ji to tam sluší.. *14* A dobrý článek tam.. *1* *14* Ale to už nejspíš víte.. *4*
  • pavlusqa

Re: Selena

Sel je jedináček:) Její mamka ji měla v 16letech a s otcem byla jen krátkou dobu a pak se rozvedli,takže sourozence nemá. Blízcí ji jsou její bratranec Brandon a sestřenice Priscilla:)
  • weeerik

Re: Aktuálně

boží!!!...=0** *14*
  • Selena

dneska jsem se ve škole nudila a poslouchala MP3 a přemýšlela jsem.... Má vůbec Selena nějaké sourozence?? co jsem tak projížděla net tak jsem nikde nenašla zmínku, že by nějaké měla ale vůbec newím... takže jestli někdo víte tak mi prosím řekněte.... děsně mi to vrtá hlavou... děkuju..:D *7*
  • SElly

selly je moc pěkná ale něco mi na ní vadí a proto nemůzu rict ze jii zboznuju...
  • smooly

Je to super :), nemohu se dočkat :o**
    ještě nemám koupené to první a ono vyjde už i druhé xD
  • britney-selena

Re: Blog o SeleněGomez

Koukla jsem se,je to super blog.Koukla by ses i ty na můj?
    Adresu najdeš na mém profilu.
    *3*
  • britney-selena

Bravo už mám koupený a je tam soutěž se Selenou,takže si ho kupte. *3* *3*
  • Re: selena

ok yes good morning and you yes yes *8* *15* *5* *1* *10* *9*
  • Re: Re: Aktuálně

jasom tvoja fanenka zik luter tojepravda idem pocuvat tvoj hit juari fan lajhe je skveli *14* *14*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit