-
Re: Aktuálně
Moc se těším.;) *14* -
Aktuálně
Mám pro vás dvě aktuální zprávy:
1. Zítra vyjde nové Bravo a v něm najdeme plakát Kouzelníků z Waverly! :)
2. 18.června bude mít premiéru Selenin 1.singl z druhé desky, jménem "Round and Round". 20.června bude mít premiéru videoklip k této písni, který natáčela Selena tento víkend v Budapešti. A 28.září vyjde Selenino druhé album, které ovšem zatím nemá název! *14*
Pokud máte zájem, více informací a zprávu přeloženou přímo od Sel najdete na mém blogu, selenagomez-all.blog.cz :) -
Dívka
Ahojky chci se zeptat jestli někdo nemá aktuální číslo časopisu Dívka? Je tam totiž na titulce napsané něceo se Selenou a tak se chci zeptat co...:) A jestli někdo třeba nemá scany?..:) Díky *14* -
Re: Re: Chceme Sel v ČR!
Taky si myslím.. *4* -
selena
Selena neni spatna libi se mi par pisnicek od ni asi 2nejsem jeji fanda a nic proti nic nemam slysela jsem ji na zivo zpivat a nic moc nazpiva uplne falesne ale ani uplne dobre -
Re: Blog o SeleněGomez
jo koukneme se -
Re: Chceme Sel v ČR!
mame na to dokazat že může přijet!!!=0** -
jj super bure za všechny...=0** *1* -
Četla jsem si to a je to..Úžasný nápad. *4* Souhlasím s tím.. *4* *4* -
Blog o SeleněGomez
Ahoj mohli byste se kouknout na můj blog o Seleně http://paulinka28-paulis.blog.cz/ a zanechat komentář děkují komu kdo to udělá *3* *3* *3* -
Chceme Sel v ČR!
Ahojky, vymyslela jsem projekt, díky kterému bysme možná měli větší šanci, aby Sel přijela do Česka! Tak se prosím zapojte, čím víc lidí, tím větší šanci na úspěch to má!
http://selenagomez-all.blog.cz/ 1005/chcete-selenu-do-cr -
Senzační
JE opravdu senzační, že je Selena na 3.místě *14* *14* -
Re: Re: 23
Yes Vanessa is the best *14* -
Re: MRKNĚTE PLS NA MŮJ WEB!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ahoj ja mam taky blog a rada bych se dopivala na ten tvuj ,dala bys mi adresu?? *3* *3* -
MRKNĚTE PLS NA MŮJ WEB!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Čau lidi,udělali byste pro mě něco pls??Mrkli byste se pls na můj blog?Je o Miley Cyrus,mám ho skoro rok a kdybyste chtěli tak klidně napište svůj názor ohledně toho,co bych mohla změnit nebo,co bych na blog mohla přidat.
P.S.Nezapomeňte přidat komentář *3*
DÍKY VŠEM!!! *5* -
blog
Ahoj až budete mít čas koukněte na můj blog je o všech celebritách a nejnovější novinky !! american-star-news.blog.cz -
Selena Gomez
Nazdar! Já si myslím, že Selena Gomez je dobrá herečka, ale neumí moc zpívat. Nebo takhle-nezpívá falešně, ale řekněme si po pravdě, takhle umí zpívat vzkutku hodně lidí. Ale mám jí ráda. Ve filmu Kouzelníci z Wawerly, se mi moc líbí. Ta role na ní sedí!!! *3* -
Pro všechny fanoušky :)
Pro všechny fanoušky oficiální czech stránky www.selenagomez.blog.cz *14* -
sel
strasne se mi libi jak se oblika šilena gomez -
Re: aaaaaaaaaaaa
Já ji taky zbožnuju. *14* *14* *3*