-
to je těžký poznat když se pořád rozcházel a zase jsou spolu a pořád dokola *14*
-
v jakém filmu nebo seriálu kde hraje nejvíc líbí. mě kouzelníci z wavrli
*1* -
Selena vypadá a je úžasná!!!
-
jo mysliš asi lucy hale ty jsou podobné ;)
-
Ona totiž spívá krasně
-
Co tady kecáš? Prý vypadají zase štastně, protože Selena uvěřila Justinovým slibůb a dala mu další šanci. CHODÍ SPOLU!!
-
Cože?
-
Lásky neviete ako sa volá to dievča ktoré sa strašne podobá ma selenu ?
-
Neviem či mi hrablo v mojej hlave ale ľutijem čo som niekedy o sel povedala tie zlé veci teraz ju mám rada a to vďaka kamoške selenatorke :-)
-
ona s nim už davno nechodi však justin je v kanade ona teraz nechodi z nikim oni sa rozišli *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *6* *6* *6* *6* *6* *5* *5* *5* *5* *5* *5* *5* *5* *5* *5* *5* *5* *5* *5* *5* *5* *5* *5* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4*
-
Připadáte mi jako idioti. Kde jste vzali že jí chce zabít ? O.o jako vážně ? Proboha.. koukám že nemáte vůbec IQ ;) Justin, Selenu pořád má rád i ona jeho ;) takže si fákt nemyslím že jí chce zabít :*
-
Ona Justina má pořád ráda, a nechápu kde jsi vzala to že jí posílá nahé fotky O.o ? Víš, nejlepší bude když se nikdo do jejich vztahů plést nebude ;) je to jejich věc i Seleny.
-
Přesně ;) :D
-
Nauč se psát česky, ano? Jinak pokud budeš psát takhle nečitelně (protože to nejde přečíst) tak tu komentáře nemusíš psát vůbec! *12*
-
Protože třeba chce.
-
Dobrá zpěvačka, ale nevím proč chodí s Justinem???? *7* *7* *7*
-
Selena nechodí z Loganem! Ale s Justinem -_- tak nechápu proč jí ho dáváte do vztahu!-,-!!! *3*
-
Četla jsem v časopise, že Sel uvěřila Justinovým slibům že se změní a dala mu další šanci. To je super, ne? Akorát moje ségra říká, že je Selena kráva, protože Justinovi dala zase šanci. Náhodou Selena Gomez není žádná kráva, náhodou je fajn!
-
no kdyby nechodila s justina tak je lepsi o hodne a to co ji udelal no tak to vubec
-
Selena není tak špatná, ale jako zpěvačku ji fakt moc nemusím.