-
?! *6*
-
Ahoj o Seleně si myslím, že je dobrá herečka i zpěvačka mám ji ráda
KDO SE MNOU SOUHLASÍ AŤ NAPÍŠE
PRAVDOMLUV -
ahoj seleno tet jsem te videla ve filmu ochrana princezen. *4* *4* J8B
-
vždať to říkám- je to STALKER
-
Pokud to nevíš, ona Justina už dlouho nemá ráda (jako spousta lidí), ale on je hroznej ú***l a furt jí posílá svoje nahý fotky, píše jí a je skoro jako stalker!! Tak nenadávejte jí, že si to s ním nevyjasnila, není to její vina, ale jeho, on za ní pořád leze!! *16* *16* *16* *11* *10* *13* *9* *8*
-
Selenu vyloženě nesnáším! Dřív jsem neustále sledovala Kouzelníky z Wawerly hlavně kvůli ní, byla jsem její velký fanda, ale teď?! Její muzika mě absolutně nebere, její filmy mě nezajímají ( ani ona sama ) a začíná mě už vytáčet tím, že je snad v každém časopise. Ještě ke všemu si myslím, že by si už konečně měli s Justinem ( kterého nesnáším ještě víc ) ujasnit, jestli se mají rádi nebo ne, a jestli to dělají jen kvůli bulváru, tak jsou teda pěkně trapný. Sorry všem selenátorům nebo belieberům, či jak se to nazýváte, ale ať už si konečně oba uvědomí, co chtějí!
-
Sel mám ráda a respektuju Jelenu.Ale měli bys si už konečně uvědomit co k sobě cití a jak to bude dál! A ne pořád se vracet..
-
je krásna a okouzlujicí ale s Justinovy se vubecc nehodii ZDA S EMI,ŽE JE LEHKÁ ŽENA
-
Ty její pletky s Justinem už jsou trapný. Měli by si (oba dva) ujasnit co k sobě cítí...podle mě nic a dělají to všechno kvůli bulváru. Jako není možný aby se každý dva měsíce rozešli a za několik týdnů byly spolu. *8*
Selenu nijak do podrobna rozebírat nehodlám. Možná by udělala líp, kdyby se vykašlala na zpívání a byla jenom herečka...to jí, podle mě, jde mnohem líp. *3* *3* -
A ešte Justin čo skoro znova do***e život Seleny a nebude 1 Mesiac v liečebny ale pojde do blázinca!!! Selena ak si mislíš že si urobila dobre tak si na vysokom omile robíš tu najvačšiu chibu života!! P.S:Viem že o tejto stránke nevieš ani prt.
-
Ano to je pravda, ale já bych to Justinovi ještě odpustila.
-
Justin Selenu mnohokrát ranil takže nevím, jestli má Justin u Seleny ještě vůbec nějakou šanci. Ale možná by se to ještě nějak dalo zachránit, moc jim to přeji a přeji jim to proto, protože je Justin můj oblíbený zpěvák! *3*
-
Ona by bola krajšia bez vlasov ;-) aj bez toho napuchlého ksichtu
-
Tohle není zbyteční viš to je důležitá věc ty seš ta holka co nadávala Bsb to si přehnala víš to ne *16* *16* *10* *4*
-
Ahoj Muniku co si povídáte O Seleně a promin za toho Kluka to byl jenom vtip.
-
Jsi to ty G.Q.S.V.? To jsem já, Alexej, Alexej Kuzněcov. Mimochodem si moc dobře vedeš se psaním tam toho, já to tady nemůže psát, ale ty moc dobrě víš co. Jinak ještě něco SELENA GOMEZ JE NEJLEPŠÍ. *2* *15* *3* *14* *4* *5* *1* *2* *15* *3* *14* *4* *5* *1* Hele V. musíme si psát přes e-mail, jasný. *1* *1* *1*
-
Cože? Přestaňte ji zbytečně psát takový zoufalý komentáře? Ty tu napíšeš že o týhle stránce neví a ještě k tomu dodáš že ji píšeme? Tohle nechápu. *7* *7* *7* *7* *7* *7* *7* *7* *7* *7*
-
Ahoj lucy, v realitě se já zase jmenuju Alexej. Já si taky myslím že jí chce zabít, chudinka. *9* *9* *9* *16* *16* *16*
-
OMG Selena o této stránce neví tak se s tím smiřte a přestantě ji zbytečně psát takový zoufalí komentáře.
-
Jo