Přejít na výpis diskuzí

Selena Gomez

OSOBNOST 16.2.2008 
4969 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • justina NEMAM RADA je to hroznej kluk hroznej partak a hroznej přitel víte jak to vím prototže Selena kvuli němu musela být v lečebně.A Selenu mama tak trochu rada. *16* *16* *16* a ted jsem se dozvěděla od G.Q.S.V. že tam byla měsíc v top star magazinu se vic věci o ději nedozvíte. *13* *13* *13* *13* *9* *9* hodně se dozvíte v Celebriteyt.je to i tv pořad tam jsem se dozvěděla hodně věci.moje kamoška Angela si mislí že chce justin selenu zabit ja jse obavam že fakt chce.jestli mi chcete odepsat tak pište jenom Lucy je to moje pravé jmeno. *14* *4* *3* *5*
  • Nerop sa múdrou niesme v škole aby sa tu písalo bez chýb ;-)
  • Jéé chúďatko salámka
  • Selena prý kvůli Justinovi skončila v léčebně. Strávila tam měsíc *9* *10* *9* *9* .
  • Kaja1234
    Je hezká škoda že jsou skoro všechny clebrity z Ameriky ale to nevadí :) Vadí mi nejvíc na ní že chce chodit furt s Justinem nebo ještě chodí nevím. *16* *16* *16* Je to hrozný . Četla jsem v Bravičku že se kvůli Justinovi opila protože se rozešli ona bez něho nemůže žít nevím jak sním někdo chodil ty celebrity . Ale jinak je docela pěknej docela dobře zpívá ale jinak nic a ještě jsem taky někde četla že se Justin úplně změnil!!To mě teda překvapuje !!! Škoda že není normální !! *4* *8* *9* *13* *10* *11* *12*
  • Selenu jsem dřív měla strašně ráda. Dívala jsem se často na Kouzelníky z Wawerly nebo jak se to píše ( už nevím xD ), ale teď jí naprosto nesnáším. Podle mě z ní média dělají větší celebritu než doopravdy je ( samozřejmě že něco dokázala, ale nechápu, proč se musí nutně objevovat v každém článku o hollywoodských hvězdách, když si myslím, že jsou i lepší ). Je to můj názor, nenutím nikoho, aby s ním souhlasil. :D
  • Megi951
    A to ti nakecal kdo??!! *8* *10*
  • stejnak nepřijde a budes brečet *10* *13* *9* *7* *5*
  • Ja ju neznásam !!! Druguje!!!
  • *1* *1* selena zaprví o týhle stránce neví neumí česky a máš chybi ty jména se takhle nepíšou a za pátý ??? opravdu si nepřemýšlela?
  • Ahoj selena gomez prides na moje kamaratkine narozki a velmi ta prosim donees jej dord a velmi ta prosim aby si doniesla aj violettu a maxa tomasa francesku leonA LUDMILU A KAMILU A NATY A BRODVEJA PABLA A ANDRESA A TEBA prosim ta oto velmi pekne ta prosim leb a k neprides budem, plakat a nebudem ta pocuvat diky ahojky dobre ale n o toto ta prosim velmi pekne a este ras tťi velmi dakujem ahojkkky smajlik a dones jej leona a vsetký z jerje studia dakujem ahoj v *16* som rvoja velka faninka dakujem este raz ahojjjj ahoj moja spevacka ahhhojjjky
    *2* *15* *3*
  • To ti tak věřím *1*
  • ViolettaLeon
    NO jasně!!!! MY ti to úúúplně věříme!!!
  • Takž za prví, ona už o téhle stránce ví i když je z ameriky a za druhý, ten její e-mail už mám.
  • Jooooooooopiiiiii konečně se sel rozešla s jusrinem Blbinem:-]:-]:-]:-]:-]:-]:-]:-]:-]:-]:-]
    :-]:-]:-]:-]:-]:-]:-]:-]:-]:-]
    :-]:-]:-]:-]:-]:-]:-]:-]:-]
    :-]:-]:-]:-]:-]:-]:-]:-]
  • love007
    Selena je krásná a perfektní zpěvačka *14* *14* *14*
  • Pane bože tak za prví ona neví o týhle stránce za druhý ona je z Ameriky a za třetí i kdyby o týhle stránce věděla tak ti email fakt nedá *7*
  • Nejhorší je, že bych na ni potřeboval osobní e-mail, protože s ní musím komunikovat. Je to jenom kvůli hudbě.
  • vim ale každej se nějak menuje znám někoho kdo se jmenuje vatová tak sklapni
  • Souhlasím

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit