Přejít na výpis diskuzí

Selena Gomez

OSOBNOST 16.2.2008 
4969 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ja bych rada tu hru hrala violettaleon ale leonetta breči to nevidiš! A pokuď chceš tu hru fakt hrat tak je po tvem ale neni to hezky*10*
  • Teď napišu hodnej komentař ja se vam neomluvim. Protože teď mě ignorujete takže promiňte že ja KristinaNovakova existuju jo!*9**9* a zničily jste mi muj život. Teď kvuli partički holek ktera mě nenavidi nemužu psat na osobnostech Seleny Gomez fakt diky teď odhazim z cely tihlecti stranky a nebudu i v ostatnich. A violettaleon sorry že jsem takova a nic mi nepřelitlo hlavou.:'(
  • Jo omlouvej jse kvuli tobě se moji rozešly!
  • ViolettaLeon
    Tak Ok jak leonetta chce když je na nás tak zlá tak jak se do lesa volá tak se z lesa ozývá ale trochu jinak!!! Když ona něco zlýho napíše tak si vůbec nevšímejte!!! Je to vlastně taková hra ,, na vzduch,, a v tomto případě je vzduch leonetta!!
    Jestli chcete!
  • ViolettaLeon
    OMLOUVÁM SE TI že vůbec žiju a jsem na světě!!!!! A zase kdo tady rozpoutal hádku hm...??
  • srovnej se stim jo s takovou nickou to řešit nebudu.
  • ne to je na leonettu ne na tebe violettaleon ona tam psala že tě zabije ke krvi!
  • ViolettaLeon
    A nechci další hádku tak se ti zase omlouvám ikdyž nevím za co ale to máš fuk!!!
  • ViolettaLeon
    A leonetto nechápu co ti zase přelítlo přes hlavu?? Já myslela že jsme se omluvily a že je vše OK!! Co jsem ti zase udělala´???
  • ViolettaLeon
    Jó dobrý už nic já už si přečetla předchozí komentář!!! *1* *1* *1*
    A ten komentář je k smíchu!!!! *1* *1*
  • ViolettaLeon
    To jsem moc nepochopila tak nevím jesti je to na mě že jsem zase ta zlá já nebo na leonettu??
  • mislim že jse violettaleon takovy holky neboji.Jak bys přemluvila rodiče předvedu tebe:MAMI! TATI! JEDEME NA SVITAVY A OBARVIME NA ČERVENO VERONIKU KYNCOVOU.přesně seš važně k smichu.Ukazala jsem to mamě a tatě a mim brachum.a oni se smaly a babička až zpadla jak jsi vtipna holka. *8* *1* *1* *2* *2* *2* *15* *15*
  • TAK DOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOSSSSSSSSSSSSSTTTTTTTTTTTT!!!!!! TY NEJSI NORMAL. Ti jsi TOTAL zla a jak mužeš vědět že violettaleon čumi s otěvřenim obličejem nedivi jse všemu je ji 12 ne jeden rok!! kdyby jsme si tady nikdy nepsali tak by jsem se ji nezastala protože by byla tak trochu cizi jo ale ona ma lidskotos v sobě nařiklad ty ji nemaš. *16* *16* *16* *16* a jsi jina ty pč fakt zase začatek jako předtim ty pč pč pč SORRAč hadku jsi nechtěla ale si ji udělala fakt hustý ti leonetto jsi total blba jsi total totalni totalně bez mysle jen něco odflakaš a je ti jedno co chceš napsat klidně to ta na se_eš a jeti fuk že někoho uražiš jak žika naše učitelka, UČ JSE
  • hlavně že ty si jedna z mala ktera je lidska bytost ja za to mužu!!!!! A tak když ja jsem napsala že jste strašna!!!! tak tos měla křičet na mě ne na CEU violettaleon a na ECElku a k tomu do toho zatahuješ yrku i když tady neni k dizpozici uš tak osm tydnu. JO zastavam jse jich jsem lidskost mam v sobě srdce jsem hodna *4* *5* nejsem jako ti takže je mi to lito ale zahravaš si!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • bože jak jsem vam mohla věřit nechtěla jsem hadku ale ted už violettaleon a CEA a ECElka a hlavně violetta52 vy jste neskutěčne otravni violettaleon oooooooooooooouuuuuuu CO??????? jak vždy s otěvřenim oblyčejem a ECElka a Arabka to ti vubec nevěřim uš jak pišeš je vidět že si češka.A dater neni Arabsky omlouvam se to zname nic to neznamena to jsis vymislela ja to vim chceš na sebe upoutat pozornost jako duidjfskhnafjsdihf nebo nově yrka. a violetta52 napišeš kdo je strašny ale neřekneš kdo je strašny tak jako mysli se mozkem ne zadkem!!!!! *7* *7* *7* *7* vite co vy jste ste k *1* *1* *1* *1* *1* jestli nejste tak hloupy a vite co jsem tim chtěla naznačit. A ještě něco někdy je vaše hadka je hodně nudna *6* *6* *6* *6* *6* někdy spim *3* *3* *3*
  • jasně dalši hadka wooooooooow ti violetta52 no tak asi Cea. Nebo kdo to psla měla pravdu přijde tady dalši holka ktera zase uděla hadku a ta holka je zase violetta52!!!!!! Violetta52 DOST!!! Pryč vypal nechci dalši hadku jo! Ecelka ty a Arabka ja ri vubec nevěřim ty pč *9**9**9*
  • Ja jsem strašna?
  • ViolettaLeon
    Byla jsem v sekundě (7.třída na gymplu) a žádná Sofie tak nebyla tak jí vyřiď že kecá!!!
  • ViolettaLeon
    Kdo je strašný??? *8* *8* *8*
  • si strašna *12* *12* *12* *12* *12* *12* *12* *12* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *11* *11* *11* *10*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit