Přejít na výpis diskuzí

Selena Gomez

OSOBNOST 16.2.2008 
4969 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Je i jedno jak ty to vidíš....tyvasi taky nejsi moc chytrá
  • To si přahnala zas až tak hroznej člověk to není a to spíš ty si vypatlaná *10* *10* *16*
  • Ty si krá*a nikdy sem neviděla vypatlanějšího člověka kdybych tě někde potkala tak ti rozbiju držku
  • Jo jasně ty můžeš bejt ráda ža máš aspoň ty piliny..udělala jsem ti něco ani sem se na tvůj komentář nekoukla jasně tak strč hlavu zpátky do zadku
  • ViolettaLeon
    No normálně google překladač! Napíšeš česky ono ti to přeloží do Arabštiny!! Ale google je na ....
  • Znam hodně z tich sloviček akorat mužeš mi řict jak jsi sehnala to pismo ja jsem ti htěla napsat jeden takovej Arabskej članek jak sto sehnala.
  • Za prve jak jsi sehnala to pismo? A co to je ti napišu hnedka jenom musim nabit muj tablet a ty viš co toje.promiñ ja už musim tak za hodinku.
  • No žejo.
  • ViolettaLeon
    A věděla by jsi co je tohle pokud ne tak nevadí stejně ti věřím!!!! ;)

باربورا
  • ViolettaLeon
    Hustýýýýýýýýý!!!!!!!!!!!!!!!!!!! *8* *8* *14* *1* *1*
  • Chceš slišet arabsky tvoje jmeno? Tak ti řeknu arabsky tvoje jmeno veronika kyncova je Veraniala de Kyncyale husty neeeeeeeree?!?!?*1**1**1**1*
  • Violettaleon hjek wqes luf dater gerft soxolan ase nes y dertan fight akoj ddcezrtav lusfkjat. Překlad violettaleon ti jsi nesnesitelna když někomu nevěřiš ale jinak jsi fajn a dertan znamena promiň po arabsky kdyby něco.
  • ViolettaLeon
    Ale já ti neřekla že lžeš já vím že google překladač je na hovn* tak proto se tě ptám!!!Já ti to věřím!!! Ale když jsem tak nesnesitelná tak se s tím nepřekládej když ti za to nestojím!!! Myslela jsem že jsi jiná!! *9* *9* *9* (Myslela jsem že budeš fajn no prostě hodná)
    A já nemůžu za to jaká jsem!! Jsem taková jaká jsem!! Nelíbí se ti to??!! Tvůj prolém!!! (nic ve zlém ale nechci zase hádku ale fakt jsem myslela že budeš HODNÁ teda neříkám že nejsi ale když o mě někdo řekne že jsem nesnesitelná tak nevím co si mám myslet)
    A promiň že nevěřím holce kterou neznám a nic o ní nevím!!!(Jak jsem ti nevěřila s tou Sofii protože jsem žádnou neznala!) *4*
  • A dala si to na arabčtinu? Protože ja fakt nelžu žiju tady uš 4 roky a tady chodim do česki školy Cea měla pravdu nikomu nevěřiš.a česky to znamena violettaleon prosim ja jsi z tebe srandu fakt nedělam uvežiš mi? A violettaleon ti jsi někdy nesnesitelna holka.Tohle to znamena.
  • ViolettaLeon
    A můžeš mi prosím říct co to je česky??!! Na googlu mi to nic nepřeložilo!!
  • To nechapeš jsem Arabka umim arabsky moje pravy jmeno je barlodte de barbanelas
  • ViolettaLeon
    WTF??!!! Co to má být??
  • A to jsem nadavala arabsky umim arabsky protože jsem arabka moje jmeno v česku je bara Barbanelas a Arabske je Barlodte de barbanelas.
  • Violetaleon Wqes dater lusf dertzukxi fghiztfva cul cun herrfffrrrrrt wssxwachit ase qwdfwr cvghen ghje xzxu derfaaweq ds ghades violettaleon sdurtz dfagesaa debiokse varjn uetko fgvaxcinexok fgit:'( debiokse
  • Ne ja fakt se z tebe nedělam srandu!!! Možna se ze mě děla Sofie srandu.Pry že zna ñakou Veroniku Kyncovou.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit