-
Ok neřešíme!!!Ale víš proč na to vždy reaguju??!!! Protože já se řídím tímto: Když neumíš říct něco hezkého tak radši neříkej nic!!! A furt si to myslíš??
-
Napsala jsem jenom co jsi mislim!
-
Tak v poho všechno ok.
-
Já se ti taky moc omluovám!!!
Ale kdybys toto nenapsala tak to bylo v poho!! Ale neřešíme!!!!
pet shop: hele jste všichni blbi žešite tu ňakou debilni krizi debilovci. Ta duijdfghofhdhfhvnnn je blba violettaleon jsi jenom kvuli tihlecti strance hleda kamaradky a CEA ta jse jen nevině plete k ostatnim. A annaluk ta je někdy zla a někdy hodna.A leonetta s NATY jsou jako ludmila s naty z violetty. -
taky jse ti omlouvam ale přečti jsi ty komentaře jste jsi začaly ale omlouvam
-
joo ja udělala hadku alé nedorozuměním a ja jsem ji nenadavala jo všák poohodě když se omluví a zas já jí tak bude vše pohodě Já ti řeknu tak joo ona začala mluvit že náší klucí nic neumí a nikdo na ní neřve tak že klide ok ja sem ji omluvím a ona mě a bude vše v pohodě !! ok enchci to řešít prostě na to se**ME a a jeto ???
víš co omlouvam se pet shop že sem byla zla ale začala sis Ok Neřešmě to !!!!!!!!!!! :DD -
Ano mužu protože tahle stranka je pro všechny ne jen pro vas tak ja jsi mužu tady psat co chci *13**13**13* jasni leonetto! A když prostě jse vam omluvi tak zase přijde ňaka holka ktera uděla hadku ja znam Sebastiana protože znam i pet shop a jeji kluk fakt umi breakdance ale to vas nema co zajimat vaš taky něco umi a hele leonetto ti jsi předtim taky vlezla jsem a udělala hadku taky jsi věděla jaky to je! Když jako na tebe křiči ostatni ktery neznaš. Lidi jsou jini někdy jse stydi některy jsou odvažny a prostě nemužeš křičet na ni jako neviš co muže bit muže mit tatu policajta pravnika kohokoliv tak jako nenadavej. Ja nejsem proti nikomu jenom řikam co jsi mislim někdy maš pravdu ty a někdy pet shop ale teďka ma pravdu pet shop!
-
Jo sice napsala deme na pet shop alé mi sme ji nenadavali !!! a ona nám nadaval a eště omě řekne že sem le*ba nák přílíš nemyslíš ?? :o sice taky sme bylí zle ona si začala nema na nadavat jato stebou řešít nebudu !!!!!!! a když chtěla napsat svuj anzor měla to napsat slušně a ne z takovym zpusobem co si jako osobě myslí ???? Joo ty mužeš všechno ????????
-
pet shop za to nemuže tak to napsala zlé ale jinak jsi to nemyslela zle protoža ji znam jsem Gaja chodim s ni do školy a copak teď za to muže ona?Ježiši. Violettaleon napsala že deme na pet shop a pak jste začaly ji otravovat!*11**11**11**11* tak jako! Jo a trošku za to mužete vy i vy jste začaly odpovidat na jeji komentaře tak jako to neni fer! A LEONETTO!!! Ja jsi mužu plest kam chci jo!,,
-
ja vim ale je to tak že jdeme na pet shop tak jako pak mi všichny začaly psat zly věci ja jen na ty vaše věci odpovidala je to jinak a na vic orli bloom jse do toho plete jenom protože je to moje kamaradka ze školy je fakticky super*2**2**2**2* je to ta holka jak jsem psala v tom komentaři ona je Gaja Oganesian a vidiš řekla co jsi misli a tys na to reagovala zase blbě nic fakt nic ve zlym ale když někdo piše svuj nazor tak ty hned zle! Sorry ale je to pravda!
-
Všechno bylo v pořadku připlete se Tady pet shop a zase hadka ja to nechapu..:DD vždycky se to vířeší přijde nova holka a zase hadka jak hrom
Pet shop ty sis začala do nas ! chapeme že si naspala tvuj nazor jaky sme alé kdybys to aso´pon naspala a slušnějí a nezačala hnedka nadavat tak by bylo všechno v pohodě alé ne ty musíš hentka nadavat a zase je hadka :DDD '''!!!!!! A co je na tym že sme si popřali už si myslíš že si tu hledame kamošky nemáš jenom yt kamošky každy má a že si tady píšeš tak co ?? a eště my andavaš do le*bech ja le/ba nejsu ja mám kluka a ty si nam tady začala psat o tvym klukoví a ja jen napsala že mám taky kluka a to ty že tvuj umibrekdance atd.. !!!!! !! a orlí boomm neplet se dotoho okey :DDD -
Já to napsala jen proto že jsi na nás byla zlá!!! a napsala jsem jdeme na pet(nenapsala jsem VŠICHNI) shop proto že jsi mě k tomu donutila jaks na nás byla zlá tak se nediv!!! *9*
A když nemůžeš napsat nic hezké tak si neměla radči nic psát o nás!!
A o tvým klukovi Sebastiánovi jsem nic nenapsala!!! A ty Orli Bloom prosím neple´t se do toho todle je mezi mnou a pet shop!!
Když slíbíš že na nás nebudeš zlá tak už tě necháme bejt!!!
Já se ti omluvím a ty se nám omluvíš ok?? -
ale fakt pet shop ma pravdu přečetla jsem si ten komentař kde napsala pet shop co jsi misli o vas,A vy hned jdete na ni. Neserte. Hlavně za to muže violettaleon že řekla DEME VŠICHNY NA PET SHOP!!!!!!!!!!!!!!!!
-
No za to že když jsem sem přišla tak tys napsala deme všichni na pet shop jenom protože jsem řekla co jsi mislim tak ty deme všichny na pet shop! A pak jse nediv že ti řikam ku*va!
-
Teď už se ti neomluvím když si mě nazvala velkou ku*vou!!! Jsi normální urážíš lidi a potom po nich chceš omluvu!!!! Jó a za co bych se ti měla omluvit???
-
Ale tak to je ti jsi ku*va a velka omluvila by jses mi????????? *4**4**4**4**4*
-
Já ji nemiluju a já tvého kluka neurážela!!! Jo pro tvou informaci tak když už tak jsem kr*va!!! ( rod ženský)!!
-
Ti jse zamysli za sebou de*ile jak jako jsem jse měla chovat když jste mi uraželi meho kluka prvni jsem jsi myslela že jo budete fajn *2**2**2**2* ale pak muj kluk jeremy je HEZČI!!! Než ten tvuj Sebastianek přesně tak jse chova leonetta a když ji maš rada tak ji miluješ???? Asi jo
-
Ale toneřikam tobě naty
-
Hele my nejsme nějaký extra kámošky ale nenadáváme si jako ty nadáváš nám!!! A co je špatnýho na tom že někomu popřejem dobrou noc???
A proč by jsme naměly rády leonettu?? Je na nás hodná a nenadává nám!!
A já mám taky 4 nej kamarádky a to že si tady píšeme neznamená že nemáme kámošky!!
Měla by ses nad sebou zamyslet pet shop!!!