Přejít na výpis diskuzí

Selena Gomez

OSOBNOST 16.2.2008 
4969 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Kdo randi s orlandem bloomem?
  • Prej randí s orlandem bloomem :D
  • ViolettaLeon
    A kde teda bydlí???? a na jakou školu chodíš ty???
  • ViolettaLeon
    Já žádnou Sofii Butcovou neznám podle mě si ze mě děláš srandu!!!
  • Cože ty nejsi Sofie ani já Sofie piše jako Meryget ne jako upka a nechapu proč pišeš jako ja?*7**7**7* a jak mužeš znat violettaleon když nejsi Sofie a Sofie chodi do 7 v gymplu,Takže Ty Upko hezkej pokus ale nevyšel.*13**13**13**13*
  • to jsem ja ecelka ja Sofie pišu jako Upka.A violettaleon my jse zname ja vim že chodiš na gympl chodiš do 6 ne pokuď jse nepletu viš proč protože chodim do 5 a znam tě protože jsem tě viďela na školni fotce.Jsi tam teda hezka*4**4**4* zajdi jednou v gymplu do 5 třidy ja tě poznam a jestli mě neuvidiš tak se zeptej spolužaček.
  • Ja jse jmenuju Bara a ta moje kamoška jse jmenuje Sofie Butcová ale ja fakt nevim jestli jse znate ale když vi jak jse jmenuješ tak asi jo *7**7**7**7**7**7**7*
  • ViolettaLeon
    No jmenuju a jeký má příjmení ta tvoje kámoška a jak se jmenuješ ty??
  • Sorry nasala jsem Volettaleon ja chtěla napsat violettaleon sorry aby jses nemyslela že ti nadavam.
  • Volettaleon nejmenuješ jse nahodou Veronika Kyncova? Viš proč protože moje kamoška Sofie mi řikala že zna holku Verču a že pišeš na osobnostech Seleny Gomez! Nezname se? *7**7**7**7*
  • ViolettaLeon
    Je to dost nespravedlivý!! Nejdřív se o Ivetu B. vůbec nezajímali a teď jí tam chodí psát jak jim chybí!!! Ale ona už si to nepřečte!!! To jí měli psát že je dobrá když tu ještě byla!!
    To není nic proti ní!!!
  • moc ti to sluší Sel
  • A co kdybys jsto nevěděla tak by byla zase hadka.
  • Ti sklapni lenko tak jsme jse hadaly tak jako lenko přemišlet musiš hlavou e zadkem?
  • Je super zpěvačka a mam pocit že komentáře jsou tu pro to aby jste napsali co si myslíte o celebritě ne abyste s toho udělali facebook
  • ViolettaLeon
    Nic proti ale je mi 12 a vím co znamená please!! *1* *1* *1*
  • bože jste normalni řeknete okay a pak to zas řešite jste hrozny pipi magorove vyserete celou stranku *11**11**11* Dikes zničily jste celou stranku tady mate 7 stranek kde jsi pišete.Jste normalni *7**7**7*
  • Ví je to divny jmeno SÍROVÀ sìra viš co to je proboha *1**2**3**4**5**6**7**8**9**10**11**12**13**14**15*
  • Není to divný jméno *7*
  • Reaguješ jak reaguješ ale proti ostatnim to nedělej please please PS: Znamena to prosiim PS: ps zni jako moje jmeno pet shop PET P SHOP S.PS a taky to zni jako moje prave jmeno Paja Sírová, VIM DIVNYJMENO *13**13**13*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit