Přejít na výpis diskuzí

Selena Gomez

OSOBNOST 16.2.2008 
4969 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • aahha jo určítě sem le*ba když mám kluka hha seš kra**
    A neopíč se trapačkoo :-* jédná dychej beztak namě nikdy nebdueš myt :DDDDDDDDDDDDDDDDDD!!!!!!
  • Baby jsi trapna to jsi le*ba že mi řikaš baby a pak žikaš že jsem trapna to ti jseš nesahaš mi na pokotniky ti jseš fakt le*ba
  • hha určítě haha seš trapnáá a sklapní si sama :DD
    nepotřebuju aby mě mělí radí víš nejsem ty rozmazlena :D fiflena uklidni se nesahaš my aní pokotníky :DD!!! baby :DD
  • Sklapni to vy jste jsi začaly violettaleon napsala deme na pet shop a pak za to mužu ja ja jen napsala co mi vadi takže sklapni leonetto tebe tady všichny ignorujou nemaj ťe radi jasni!
  • hahaha No to určítě si budu hledat kamošky přes tu hle stranku ja mám dost kamošek ! víš Aco že si píšeme jak jse jmenujem atd... ty jenom zavídíš že prostě se knam chováš zle a my stebou takhle nepíšeš !!!!!!!!!! :D PS: NEcpí my tady tvoje kamsošky ?DDDDDDDDDDDDDDDDDDD
  • vidite jste kamaradky řikate jsi dobrou noc atd.Vite co ja mam 7 nej kamošek a to je Lily Adlitova,Gaja Oganesian,Františku Kotecovou,Kačku Čižkovou Elinku Samarovou a Danu Smartokovou*1**1**1**1**1* a k tomu po mě jedou kluci ale ja jsem jsi stopro jista že vy jse znate začaly jste si psat pak vyptavat jak jse jmenujete pak kde kdo bydli a teď jse vyptavate jaky mame kluci hledate jsi přes tuto stranku kamošky stydťe se *11**11**11**11**11**11* *2**2**2**2** a paaaaaaaaa čus čau.
  • dobrou*2**2**2**2**2**2*
  • ViolettaLeon
    Ahoj a dobrou noc!!
  • jo to asi joo :DD Pujdu spat tak čaute jdu si lehnout dobrou holky :DD :-*
  • ViolettaLeon
    To nejsi jediná!! Asi už jsme nějaký ospalý!! *6*
  • jsem tet mimo :O -_- !
  • ViolettaLeon
    No to já taky nevim!!!! *8*
  • ja to tet nechapu ?? JA JSEM leoneta a kdo je ta haha nevím a proč píše o mym klukoví ?? *8* *8* *8*
  • ViolettaLeon
    Vážně nejsi leonetta?? *8* *8*
  • joj sory ja si spletla jmenoo :DDD sory :DD
  • ale Jeremyho ma leonetta ne ty haha.Takže leonetta je haha to nechapu?
  • ViolettaLeon
    OK to je dobře *1*
  • haha alé ty si uražela mí sme otím tvym nic neřeklí !
    všák v poho taky se zastavm sveho kluka
    Jeremy umi brekdance a tančí bachatu ve fenixu v brně
    :-* a nemilujuho jenom skrz toho alé prottože je užasnej a a hodnej sme spolu už 3 měsíce !!:DDD
  • jo uš jsem to našla tak zustavam.*1**1**1**1*
  • Jo všák v pohodě tvoje věc :DD

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit