-
aahha jo určítě sem le*ba když mám kluka hha seš kra**
A neopíč se trapačkoo :-* jédná dychej beztak namě nikdy nebdueš myt :DDDDDDDDDDDDDDDDDD!!!!!! -
Baby jsi trapna to jsi le*ba že mi řikaš baby a pak žikaš že jsem trapna to ti jseš nesahaš mi na pokotniky ti jseš fakt le*ba
-
hha určítě haha seš trapnáá a sklapní si sama :DD
nepotřebuju aby mě mělí radí víš nejsem ty rozmazlena :D fiflena uklidni se nesahaš my aní pokotníky :DD!!! baby :DD -
Sklapni to vy jste jsi začaly violettaleon napsala deme na pet shop a pak za to mužu ja ja jen napsala co mi vadi takže sklapni leonetto tebe tady všichny ignorujou nemaj ťe radi jasni!
-
hahaha No to určítě si budu hledat kamošky přes tu hle stranku ja mám dost kamošek ! víš Aco že si píšeme jak jse jmenujem atd... ty jenom zavídíš že prostě se knam chováš zle a my stebou takhle nepíšeš !!!!!!!!!! :D PS: NEcpí my tady tvoje kamsošky ?DDDDDDDDDDDDDDDDDDD
-
vidite jste kamaradky řikate jsi dobrou noc atd.Vite co ja mam 7 nej kamošek a to je Lily Adlitova,Gaja Oganesian,Františku Kotecovou,Kačku Čižkovou Elinku Samarovou a Danu Smartokovou*1**1**1**1**1* a k tomu po mě jedou kluci ale ja jsem jsi stopro jista že vy jse znate začaly jste si psat pak vyptavat jak jse jmenujete pak kde kdo bydli a teď jse vyptavate jaky mame kluci hledate jsi přes tuto stranku kamošky stydťe se *11**11**11**11**11**11* *2**2**2**2** a paaaaaaaaa čus čau.
-
dobrou*2**2**2**2**2**2*
-
Ahoj a dobrou noc!!
-
jo to asi joo :DD Pujdu spat tak čaute jdu si lehnout dobrou holky :DD :-*
-
To nejsi jediná!! Asi už jsme nějaký ospalý!! *6*
-
jsem tet mimo :O -_- !
-
No to já taky nevim!!!! *8*
-
ja to tet nechapu ?? JA JSEM leoneta a kdo je ta haha nevím a proč píše o mym klukoví ?? *8* *8* *8*
-
Vážně nejsi leonetta?? *8* *8*
-
joj sory ja si spletla jmenoo :DDD sory :DD
-
ale Jeremyho ma leonetta ne ty haha.Takže leonetta je haha to nechapu?
-
OK to je dobře *1*
-
haha alé ty si uražela mí sme otím tvym nic neřeklí !
všák v poho taky se zastavm sveho kluka
Jeremy umi brekdance a tančí bachatu ve fenixu v brně
:-* a nemilujuho jenom skrz toho alé prottože je užasnej a a hodnej sme spolu už 3 měsíce !!:DDD -
jo uš jsem to našla tak zustavam.*1**1**1**1*
-
Jo všák v pohodě tvoje věc :DD