Přejít na výpis diskuzí

Selena Gomez

OSOBNOST 16.2.2008 
4969 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • jo umi breakdance ale jo ho kvuli tomu ne miluju jasni tobě by taky nebylo přijemni kdyby ti někdo uražel kluka neumi všechno na světě a hele každa holka stoji za sveho kluka ja jen žekla co umi.Co umi ten vaš?
  • ViolettaLeon
    Je na stránce 2
  • ViolettaLeon
    Jó v pohodě neberu to ve zlým ale kdybys viděla naši třídu tak to ani týden s jedním klukem nevydržíš!!!!!Věř mi!!! A za necelej měsíc mi bude 13!
    A PS. Jo selena je dobrá
  • Taky že lžeš pet shop ja jsem se tě na to vyptavala protože vim že jsi se za mě vydavala.a pro violettaleon kde maš ten komentař a ja uš nevidim?
  • haha nemám za potřeby si vimišlet kluka z phinies a ferb není mí 5
    Jo tvuj umí všechnoo haha jo umí brekdance a tancuje taky bachatu jestlí vubešc víš co to je haha !!! jo a nezaleží natom violettalen dobře sto napsala !!:DDD
  • Ale to tak prostě vypada že jsi mislite že lžu protože jak jste jse mě začaly vaptavat abyste zistily že lžu napřiklad do jaky školy chodiš? kde bydliš? Adt,a pak je to kravina,takže........
  • ahojte Violettaleon ja tě sice neznám a neodsuzuju tě to vubec jenže my přuijde divyn čtu si komentaře a píšeš že ti je 12 a že střídaš kluky jak ponožky mě je 14 a měla sem jenom 3 kluky
    Alé jákoo zdlouhym vztahem třeba 3 měsíce
    Nezlob se jenom nazor nechcií se hadat
    neber to Zle
    a selena je skvěla ?:DD
  • ViolettaLeon
    Každej by se obešel bez breakdancu!!! Hlavní je že ho máš ráda nezáleží co umí!!! Záleží jestli ho máš tak ráda a dáváte si třeba pusu nebo něco takovýho!!
  • ViolettaLeon
    Co jsem psala?? že lžeš?? kdy??
    Zase přečti si to celý potom jsem napsala toto:
    NE tak nelžež jemon jak jsi napsala že chodíš do 4 v gymplu to byla kravina!! Ale to jsi nepsala ty!
  • Aha
  • a umi tvuj Jeremy breakdance umi tvuj Jeremy malovat neumi muj Sebastian to umi takže jsi nevymyšlej ja stejně vim že jsi to vymyslela z phineas a ferb jako Candy a Jeremy.Vsadim jse že tvuj jeremy je hnusnej.
  • Ale diť jsto psala
  • pet shop si ymslíš že máš jenom ty kluka já mám hezčího jmenuje se jeremy a je krasnejj :DD
  • ViolettaLeon
    Proč CEA ja si to nemyslim!!! *10* *13*
  • ViolettaLeon
    Ok ale ja myslim štěpána maruše!!
  • zprava pro všechny všichni jsi mislite že lžu tak už jsem nebudu psat kdo mě chce zase slyšet tak děte na stranku demi lovato tam budu.
  • Štěpana počkej pokuď misliš Štěpana joloubka tak to je muj nejlepši kamarad nabizela bych ti ho viš proč protože skvěle liba libi jse mu to a je hodnej chytrej vi jak na co atd,Ale muj Sebastianek je lepši.
  • ViolettaLeon
    NO je krásnej to jo ale prostě líbat neumí!! Já neřekla že je na ho*no ale že to líbání bylo na ho*no!!! A zítra budu mít snad jinýho kluka!!! třeba Štěpána,...
  • No vidiš že jsi lhala prvni oooooooo muj ŠTĚPANEK oooooooooo JA S NIM CHODIM! Prosiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiim violettaleon přiznej se řikaš že je užasnej a teď to stoji za ho*no a jak mužeš vědět že budeš mit zitra kluka to neviš ja nebudu na tebe naštvana.
  • ViolettaLeon
    No jasně!!! Vždyť přece město Svitavy neexistuje tak jak se můžou znát!!!
    A jasně já ti věřim!!! Stejně ale už mě Kuba nebavil ani pořádně líbat neumí!! Dneska to líbání stálo za ho*no, nevydržel to ani 30 sekund!!! Takže zítra budu mít jinýho kluka

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit