-
Kolik ti je 1 rok protožr ja znam Kubu Štěpanka a miň než 12 mu neni! A ja ti nechci kazit tvuj vztah ale on tě nemiluje chodime znam ho od dětstvi.A on tě podvadi muj Sebastianek je nejjj ještě lepši než tvij Kuba muj Sebastianek umi breakdance a skvěle maluje.
-
Kolik ti je pět?? Já chodím s Kubou ŠTĚPÁNKEM!! A né s tím tvým bývalým!!! A já nechodim s klukama kterejm je míň jak 12!!
-
No tak v tom maš pravdu ale stejně jse rozejdete a protože je to muj byvalej tak jsem jse ho zeptala jestli zna ňakou Verču a on řikal že ale ne miluje ji takže tě nemiluje prej stebou chodi jenom protože jsi chce ve škole chlubit.tak vidiš hahahahah *1**1**1**1*
-
Včera jsem se ho na to ptala a ode dneška spolu chodíme ha ha ha!! No a co víš kolik Kubů existuje na planetě!! Jo aje vidět že se neznáme!! Ten kdo mě zná tak ví že střídám kluky jak ponožky!!
-
Vyšlo mi to hezky když jsi řikala v komentaři že nemaš kluka haaaaahahaha a kdo je tady lhař Verča kynclova.A Kuba je muj byvalej tak jsi dej pozor nebude to dobry
-
A zase ty tvoje dětský řečičky já už z tebe nemůžu!!! XD XD XD
,,jste blbky chloupy čuničky čunávě blbci,, *1* *1* *1* *15* *15* *15* -
No leda tak se přihlásit!! Prostě tam dáš email a přezdívku a heslo a je to!!
-
Já mám Kubu Štěpánka!!! Hm.. moc ti to nevyšlo!!! *15*
-
bože divim jse jak mužete chodit do školy leda tak do nenormalni školy jste blbky chloupy čuničky čunávě blbci hele ja mam kluka jak jse tvuj kluk jmenuje violettaleon vsadim jse že žadneho nemaš ja mam kluka viš jak jse jmenuje Sebastian Hrukec.
-
Nezaleži kdy jsi na tu školu šla violettaleon.A violettaleon neviš kdo jse za mě vydava.
-
Ja to na tebe nesvaluju muže to bit kdo koliv.
-
No přesně chapeš ale požad nechapu kdo jse za mě vydava skus mi poradit.
-
Ale jak můžeš CEA chodit do 4. třídy když je ti 12????
-
Já né proč bych to dělala já jsem já a mám rozum a za nikoho se vydávat nebudu nejsem padlá na hlavu
-
Proč mě dotoho pleteš ja tady nebyla dloho k dizpozici a čtu si komentaře že sem to psala ja !! nesvaluj to namě nebo ja sem to nepsala !! :DDD
-
NO ja to určítě nepsala !! nesvaluj to namě !!!
-
violettaleon to alé nebylo na tebe co sem naspsala alé na pet shop :DD *1*
-
Jo ale i kdybyhc to psala ja tak bych tam nenapsala ty pitomče violettaleon ale ja jsi mislim že ten kdo to psal napsal že jses ptala jeho a pak napsala ty pitomče to napsala na pet shop a pak napsala violettaleon ja chodim do 4 třidy chapeš tak ten pitomec nejsi ty ale myslim jsi to a nebo to je jinak ale ja to fakticky nepsala!!!
-
Ale moment to o tom facebooku jsem nepsala ja ja bydlim ve Svitavy ale na facebooku žadny fotky nemam ale dam jsi je tam.Aby jses mohla kouknout ale akorat pulka z těch komentařu jsem nepsala ja ale nikdo jiny buť naty a nebo pet shop pochybuju že yrka a annaluk doufam že ty taky neee. Violettaleon
-
Bylo tam napsaný ty ,,pitomče violettaleon,, tak ti jenom pet shop říká že ona se za tebe nevydávala a nenapsala to chápeš???