Přejít na výpis diskuzí

Selena Gomez

OSOBNOST 16.2.2008 
4969 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • ViolettaLeon
    Do 6.!
  • ONA jse ptala mě pitomče violettaleon ja chodim do 4 v gymplu.
  • ViolettaLeon
    Takový hrozně dětský slova jak kdyby ti bylo pět!!! *1* *1*
    Rozmazlenko prolhana!! :DDDDDDDD XD XD XD *1*
  • Do 5 a ty?
  • ViolettaLeon
    Když ti je 12 tak to by jsme měly chodit do stejné třídy ne??
  • hele ja to neznam protože to neexsistuje a ti leonetto ti jsi tady spusobila vic problemu než jaaa tak sklapni rozmazzlenko prolhana.
  • ViolettaLeon
    OK jdem do pet shop!
  • a ti jsi šprt nemaš kluka lžeš tak jak jse jmenuje nooooooo holka ja umim skopat ale ti ne na rozdil od de mě jsi ti holčička ja jsem žena.
  • ViolettaLeon
    Do kolikáté třídy???
  • Ja taky chodim na gympl.*1**1**1**1**1* dobrý a mame dalši protivnici a to je pet shop.
  • ViolettaLeon
    A na jakou chodíš školu CEA?? já na Gympl!!! *4*
  • ViolettaLeon
    Díky!! :) :) Jsi moc hodná že jsi se mě zastala!!
  • ViolettaLeon
    Malinkatá holčička už má přítele jeje!! TY jsi myslíš že když máš kluka tak si IN?? To teda nejsi!! Já měla kluka už ve školce!!! A ty si myslíš že umíš někoho skopat?? To sotva!
  • hele nechci se do toho plest alé myslím si že si nevímílší protože sem tam byla a neuražej a nenadavej zase znikne hadka a ta hle osobnost je o sel a ne otobě jestlí se chceš hadat najdí si jnou osobnost alé hlavně ne martinu stoesel :DDD
  • Hustý kolik ti je mě je 12 a tobě.
  • Já mám takový neurčitý vlasy něco mezi hnědou a blond, oči modrý,hubenější postava!! Chodim na mažoretky a chodila jsem na voleyball!!
  • Bydlim na ulici vojanova. Violettaleon.
  • hele promluvil magor neee jinak promluvila Svitavka jsi trapna mam přitele a umim pekně skopat tak jestli ty nechceš skopat tak drž zobak.
  • ViolettaLeon
    Hele já už nevim jak ti to mám napsat je to město v pardubickým kraji na mapy.cz už tu byly dva odkazy!!! Takže já s takovým rozmazleným malým fakanem už strácet čas nebudu!!! a jestli si myslíš že jsi drsná tak si akorát tak trapná!!!! *16* *11* JE TU 3. ODKAZ NA WIKIPEDII

http://cs.wikipedia.org/wiki/Svitavy
  • za prve jak vypadaš ja mam černý vlasy a hnědý oči hubenějši postava.Hodim na balet a na streetdance a na hip hop.hned ti to napišu violettaleon kde bydlim ale počkej musim něco udelat.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit