Přejít na výpis diskuzí

Selena Gomez

OSOBNOST 16.2.2008 
4969 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • jo přijede tam na slovensko ale zase leonetto ja a violetaleon mame vyhodu že bydlime ve Svitavě tak to mame blizko a kdyby něco jmenuju jse taky Kristina tak to mame husty a ta holka yrka je ta holka ktera předstirala že je ivanna bagova to je ona
  • zda se že jo a viš že CEA jse taky jmenuje Kristina.
  • Ahoj když už tu všící píšete kde bydlite
    Ták ja jsem z hradec kralove a je mi 14
    jmenuju se kristina novakova
    Ná slovensku bude její konecert a to jako doopravdy přijde až z argentiny sem ?? :o -_-
  • Bydlim ve Svitavy
  • Kecala jsem že bidlim v Praze.
  • Ja ve Svitavy kousek od Litomišle vy všichni bidlite v Praze vy jse mate mate věči šanci jse potkat.Ale bydlet ve Svitavy je krasne ja tam bydlim bydli tady ještě někdo ve Svitavy???????????
  • Yrka hezky jmeno na osobnostech a piše se líp yrka.A jak viš že jse jmenuju Kristina?Zrovna jse ptame kde kdo bydli.Ja na jihlavska 34/413 praha 4 a ty yrko?
  • Promiňte takhle jse jmenuje ahno annaluk jse jmenuje Dorotka Lincekova
  • Ahoj to jsem zase jaaaaaaa ta holka ktera jse vydavala za ivannu bagovou dala jsem si jine jmeno tam to bylo naročni a všichny jste ho psaly blbě.Tak jsem zpět četla jsem jsi co jste tady psali a hustý violettaleon ja jsem nevěděla že jse jmenuješ Veronika Kyncova a taky jsem nevěděla že jse annaluk jmenuje Barča Dofarova a CEA jse jmenuje vite jak jmenuje jse Kristina Pappagallo.Nooo tak jsem zpět jako yrka*1**1**1**1*
  • tak to skus napsat lip aleco.viš jak jse jmenuju jmenuju jse Dorota Linceková.
  • ViolettaLeon
    Ale né jako že jsi se překlepla nebo si udělala takovou hroznou hrubku tak se divím že jsi to napsala a je ti 13!! to není nic ve zlém!
  • ViolettaLeon
    http://www.karaoketexty.cz/koncerty/koncert-2014-5380
  • ViolettaLeon
    Ale nééé! V litomyšli né!!! Ale na Slovensku to nemáme tak daleko jako ti co jsou z prahy víš??? je to tak cca 200km a z prahy cca 400km
  • A proč jaky je problem že je mi 13 skoro 14 v květnu 25 budu mit narozky.
  • Ale jsi tam taky psala že jsi Horakova a teď jsi Kynclova tak to je jedno.To by bylo husty kdyby jsme se potkaly byly by jsme kamaradky.Ja jsem Barbora Dofarova
  • martinu miluju *14**14** ona bude mit concert v Litomišly?? Pokuď jo tak AAAAAÀÁ ale ti bydliš v Svitavě tak tam taky maš blizko
  • ViolettaLeon
    Už je to opravené!!! A já řekla že sem se bála né že se tak jmenuju!!! A moje je Kynclová
  • ViolettaLeon
    AnNaLuk pokud máš ráda Martina Stoessel tak to nemáš tak daleko na její koncert jako ti co jsou z Prahy!!!!
  • Jak jako bldlitě ale v jednom komentaři kde leonetta vimišlela přezdivky tak jsi řekla že jse jmenuješ bála.tak schvalně jaky je tvoje přijmeni moje Dofarova
  • ViolettaLeon
    bidlite Vážně??? 13??? nic ve zlém!! Jo a mě je 12 a jsem Verča

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit