-
hele ty Leonetto ja sem si tady dala to jmeno první tak co píšeš změn si ty jmeno ok
a změn si ho nebo ty jim nadavaš a je to potom namě
!!!!!!!! joooo !! takže si ho změn -
ja važně si myslela že neni nic v pořadku ale my tu mame dvě leonetty fakt? ????????? Ja jsem dlouho tady nebyla k dispozici tak jsem přece nevěděla co jse tady piše tak kdo je ta leonetta? Ta karolina gregorova? Pa
-
Ja vubec nechapu kdo jse za mě vadaval ti čudko jedna!!!!!!! Ja jsem prava leonetta ja jsem všechny ti komentaře napsala tak viš co at si kdo si si změn jmeno!!!!!!!!!!!!!!!?!!?!!!!!!!!!!!!!!
-
No prostě ja to chapu sem rada že je konec a tvuj komentař violettaleon jsem si přečetla až do konce tak už to chapu akorat tady jse všechno změni.
-
Ale né ona to si to říkala jako pro sebe jako jenom příklad neberte to ve zlém ,, tpč ony jsou ale blbé,,!!! Chápeš??? Ale já jsem ti neřekla že jsi pč!!!!! A jestli myslíš ten jeden komentář tak si ho přečti až do konce!
-
CEO ty to pořad nechapeš alé vykašleme se nato ok
A ja sem leoneta alé newím kdo je ta holka co se svammí hadala nebyla sem to ja ta karolina gregorova nebo jak se to píše
Joo omlouvam se az ty sprosty slova a neřešmě to už vše v poho alé pokud to chceš ?? :DD -
Joo mě je 14 ..
Jo okey neřešmě to všechno začalo nedorozuměním
!!! Okk vše v poho ?? -
jo diki Violetoleon že si to pochopila
Jo omlouvam se za ty sprosty slova jenže ste mě nasr*l*
Já vam psala že to nebylo určeny Náníí alé viste to nepochopila a za čaly my nadavat ane vím proč tak sme začala taky nadavat omlouvam se
a neřešmě too kazime ji jenom osobnost !! :DDD -
seleno si dobra ale martina je lepši nez ty. *4* *8* *5*
-
tak když to nebylo určeny na tu holku tak na koho a když se s nami bavila jina leonetta tak kdo je ta leonetta a violettaleon nejsme všichni pi*i to jsem od tebe fakt ale nečekala.*13**13*
-
Bežtě všící do pí** kur** jedny !!!! rakovinka by vas vzala všák všící mate pí** pod sebou tak nevím co řešitě !! To to jsi nám napsala nwm kolik ti je ale dovolila sis toho k nám hodně!!!! Mně je 12 a tohle bych v životě nenapsala!!! ale tvou omluvu přijímám!!
-
né ty nejsi dítě jenom je ti 3-17let!!!! To znamená že jsi dítě!!
-
Ale tady to všechno začalo nedorozuměním!!!!! leonetta napsala tpč jako ty p**o ale to nebylo určený na tu co si hrála na beyoncé!!! Chápete to???
-
Ne neřešíme ale jen vy jste začali se sprostými slovy já použila jen ,,nes*r,,
-
Joo my sme všechno nepokazili leonetta naspala svuju Nazor A vi ste ji začaly nadavat že ona je pí** atak Já svamy nic přes osobnosty řešít nebudu !!!!! jo možná sme bylí zly a lé viste sé začaly
ajoo a omlouvam se zaty sprosty slova alé vyste mě ktomu dohnaly !!!!
Ok už to neřešmě -
hele holky ta leonetta co se svamy hadala to sem nepsala jáá Ok newím proč si dava stejny jmeno ta karolina gregorova nebo jak jse to jmenuje
Jo omlouvam se vam že sem byla zlá ale viste si začalíí do mě ja protí Cea a violetaleon nic neměla ja napsala jenom svuj nazor oní a ne ovas a ja svamy nechcí ahdat přes osobností protože nejsuu ditě !!!!!!!! Okkey!! -
HELO CEOO ja napsala tady svuj nazor ote holce a vi ste si anmě začalí dovolovat ja to snad řekla vam ne bo jíí !!!!! vi ste si začaly !!
-
hele já jsem měla kluka už i ve školce furt sme se s nim ve školce cucali!!! A teď zrovna nemám kluka ale měla jsem jich asi 5!!! Až poznáš co to je líbání tak už budeš fakt velká!!! A né dík souboj nechci!!
-
violettaleon jsi tam ???????????????????????????????????????????? ja chci ten suboj řeknu ti o mě pravdu ja nejsem čtvtačka ja jsem třetačka ale se chovam dost jako dospěla tak znova deme dievčenko na ten souboj *6* *6* *6* *6*
-
ja jse neurazim ja tě vizivam na souboj dievčenko no no no ani nevim jestli poraziš karolku gregorku a 4 třida neni jako 1 a 2 třida ja jsem taky velika už mam i přitele