-
zase ty proboha ja myslela že jsi už pryč no tak to je fajn že jses vratila viš proč protože ja jsem ti chtěla řict že jsi pč když už tady jsi a my tři se nezname jenom si pišeme na osobnostech ja violettaleon AnNaLuK a ta holka aly ty jse svou kamoškou jsem nelez. *11* *11* *11* *11* *10* *16* *12* *1* *2* *5* *4*
-
Já mám v sobě trochu LIDSKOSTI a tobě nelhala tak se do toho necpi!!!! Tak se o ní nezajímej, neurážej jí a tak o tobě nebudem psát takový věci!!! A ve 3.třídě jste se ještě asi neučili vyjmenovaná slova co??? Tvůj pravopis je hrozný!!
-
neviš kdo jsem to jsem ja leonetta vy tři kamaradky si asi mislite že ta vaše 4ta kamaradka je normalni mněla by se jit lečit!!!! a nutně vydavala jsem se za annaluk protože o mě pišete hrozne věci violettaleon si blbaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa doma z tebe šilim jak mužeš bit tak hrozna sakra hned jse zpamatuj co ta holka vam udělala běžte se s nii lečit jooo *11* *11* *11* *11* *10* *10* *9* *8* *3* *14* *4*
-
aha to byla určitě jedna z těch dvou!!
-
To jsi psala vážně ty AnNaLuk???? To jsem od tebe nečekala!!
-
tak moment ja to nepsala to nikdo jiny tivole hele ale ja nevim kdo si ale dejsi svoje jmeno
-
ja teda souhlasim s leonettou ta ma pravdu takova pč violettaleon blbka CEA je blba a tady AnNaLuK je nějakej blazen ta holka beyonce ne ta blbyonce chce bit totiž pč když jsi misli že je slavna Běž JSE LEčiT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! magore omluva nestači
-
No jo nějací lidi jsou hold takový!! *10*
-
diky violettaleon *3* *3* *3*
-
no žejo violettaleon přesně.jedna holka jse nam jako omluvi a jsme kamaradi ale paaak *16* *16* přijde leonetta a jeji pomocnice NATY a musi všechno zkazit a ted je tady hadka jako hrom a vubec jsem nečekala že ta hadka bude takova že jse dostane ke slovu pč.to ne přišli ti dvě a hned promluvili když jim tam ta holka co řikala že je ivanna bagova lezla na nervi tak když jse všechno udobřulo tak přišli oni aje zase hadka.
-
Já souhlas!! *3* *3*
-
tak dooos klid violetta leon ma pravdu lezete nam do našich životu a ještě nam do NAšICH! životu kritizujete.a CEA ma taky pravdu leonetto pč pč pč pč pč sami Pč a vite co řeknu to krutě vypadnětě od tihlecti stranky BEZ URAZKY!! tak si běžne na stranku kde mužete kritizovat někoho jiniho kterimu to neleze na nervi.KDO SE MNOU SOUHlASI AD NAPIšE KOMEntAř
-
Jó přesně tak alespoň někdo to tady má stejně!!!! Radši ať se nad sebou zamyslí!!
-
hlavně že ti maš jmeno NATY ktery je jenom ve tvem městě a viš co leonetto ti nam tad pišeš takovi věci všude v tvich komentařich je slovo pč ale všude sami pč když jse ti tak libi slovo pč tak jsi sama pč a ta holka ktera dělala že je ivanna bagova tak ta jse nam omluvila za to co nam řekla my jsme se ji taky omluvily ale co? slyšely jsme omluvu od vas dvou *16* *16* *16* zda se že ne!POSLOUCHEJTE LIDI TADY 2 SOCKY NAM NADAVAJ HADEJTE KDO TADY řIKA Kdo JE ZLEJ LEONETTA A NATY.no hlavně že vy holky řikate že jsme my blbi a ujeti kdyby vy byste tady viděli co jste napsaly tak řeknětesi kdo je tady ujetej.bylo tady klid když jse ta holka omluvila a pak jste přišly vi a zkazili jste to!!!!!
-
Jo CEA má pravdu proč si tady nadáváte bylo to jen mezi mnou CEA a duijdkeksssssssgfhsbaN tak nechápu co tu řešíte my jsme si to všechno vyjasnily tak se do toho nese.rte To není váš problém!!! A nebo máte tak nudnej život že musíte řešit ten náš!!! A řekla bych že si chcete hrát na drsňačky tak furt používáte slovo ,,p**a,, Jako by jste ani jiné slovo neznaly!!*1* *16*
-
Hlavně že ví všící vite co JE to lidskost tak budte radí že vi to vyte :DDDDDDDD Vymaštěne huby :DDDD hahahaha ste my na vyschměch ani jendá zvas mě nezajima a ja sem budu psat co ja chcí !!! :DDDDD hlavně že vy všechno vite že ?? nepochopim to co ma te podsebou k*k*t* nebo pí**
Se Zpamatujte amě tady nikdo uražet nebude je to jasny !!!!!! Zdraví vas leonetta hubičky mojéé :-* :-* :-* :-* *14* -
Aty analuk nebo jak je to je !§ ty se dotoho nestarejte se do toho ja sem to napsala vam nebo jii !! trapky jedny smradlivy !!!
Všící ste ubožačky ktery řeší něco když nepíše někdo že je pí** běžtě se všící vicpatt !!!! aby vas!!!!
Ty analuk ty si dobra Pi** Že máš hubičku jako pes !!§ :-DDDDDDDDDDDDDD
NEZAJIMA TĚ MĚĚĚĚĚ PÍ** JEDNY *10* *10* *10* *10* A NEDOVOLUJE SI NAJEDNOU SE JI VŠÍCÍ ZASTEVEJTE VŠÁK VAM NADAVALA
A VI STE JI TAKY NADAVALÍ
NEMA ZESEBE DĚLÁT TO CO NEMÁÁ TRAPKA JEDNÁÁ VIMAŠTĚNA -
Jo víste všící uejti nebo blbíí alé všícis te pí** nebo tu pi** mate podsebou !!!!!!!!!!! tak nevím co vam je a fakt mě to nezajima že sem vast naštvala fakt ste mi všící u pi**
Aty CEA co ej to za jmeno Violettaleon nehraj sí na co nemáš jo aj sem pí** protože ju mám podsebou nemám podsebou k*k*t
Aty co si hrala na Beyonce a ivannu bagovou ty si nejvetší pí* ze vššech
Náty a ja sme možná pí** alé nejsme trapačky jako ví !!! :DD
Mám vas v pi** a ji váš nazor ahaha
*10* *10* *10* -
Bežtě všící do pí** kur** jedny !!!! rakovinka by vas vzala všák všící mate pí** pod sebou tak nevím co řešitě !! *10* *10*
-
nikdo z vas neni pč jenom leonetta a NATTY vy jste pč