Přejít na výpis diskuzí

Selena Gomez

OSOBNOST 16.2.2008 
4969 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • ViolettaLeon
    Né díky nechci aby jsi se zas urazila!!!
  • viš cooooo!!!! *10* *10* ja ti tady ukažu kdo umi vymyslet přezdivky skus mi vymyslet nějakou přezdivku jmenuju jse karolina gregorova
  • ViolettaLeon
    Ne není a jde vidět že to vymyslela čtvrťačka!!! Takové nedospělé přemýšlení!!!
  • bála co to je za jmeno ti trdlo a nachytala jsem tě vimyslela jsem ti přezdivku bála srala bála dala mleko a srala hahahaha to je dobry ne
  • ViolettaLeon
    Já nejsem Klára ale bála jsem se že vymyslí divnou přezdívku tak jsem napsala falešný jméno!!
  • ViolettaLeon
    ZZZkontroluj snad!!! Jó a to víš šesťačka jako já je chytrá neřekne ti pravé jméno ale já napsala to co mě jako první napadlo!!!! *1* *1* *1*
  • Klaro maš hezky jmeno ja jsem kristina a tam ta holka je karolina viš jak jse jmenuje ta holka ktera dělala že je ivanna bagova jmenuje jse,amalie julkova
  • s kontroluj si to klaro slaro.ja tam nic nevidim ale muj bracha jo.vimyslela jsem vam přezdivky.klara slara kristina pi_ina klara pára kristina vristina *7* *7* *6* *6*
  • ViolettaLeon
    Hm.. smůla vítej v týmu OPICE!!! A teď hledej tu chybu
  • klara važně CEA ja a ty musime mit jmeno ktery začina na stejny pismeno,CEA kristina ,ja karolina violettaleon klara.ja s vami opicema nechci mit stejne jmeno
  • ViolettaLeon
    Klára Horáková
  • najdu ti ji když mi řekneš jak jse jmenuješ
  • jak jse jmenuješ prosiiim řekni mi tooooooooooooo
  • ViolettaLeon
    Tak buď tak laskavá a nějakou tu chybu mi tam najdi!!!
  • ViolettaLeon
    Ale jó můžeš!!! Opice s šimpanzím ksichtem !!!
  • že nemužu ty jse jmenuješ karolina gregorova a přezdivka je sravolina psychotova ano najdu ti psychyatra kteri jse tak bude jmenova a zajima mě proč jse ptaš jak jse jmenujeme ja ti to řeknu rovnou kristina polačkova .
  • jasně maš tam hodně chyb no a co že chodiš do 6 třidy to že chodim do 4 třidy neznamena že si nemužu dovolovat jak jse jmenuješ by mě zajimalo.a pro CEA mam taky dopis jmenuju jse karolina gregorova z miho jmena nemužeš udělat přezdifku *16* *16*
  • ViolettaLeon
    Já chodim do 6. třídy tak kdo je starší!!!!!! Jo a proč já neumim vyjmenovaná slova já jsem si žádnou chybu nenašla!!
  • ja jsi na tebe dovolovat budu kdy chci ja vim že to bylo na violettaleon ale i ja sí mužu dovolovat když jsi dovoluješ i ty jo tak prosim tě jak jse jmenuješ jsem zvedava jak jse jmenuješ abyhc mohla z tviho jmena udělat nějake vtipne jmeno a by se ti všichn smaly.a vsydim jse že nejsi starši ditě když neumiš psat a ani neumiš vyjmenovana slova.
  • jojojo nedovolij jsi na mě violettaleon di se libat s bezdomovcem jooo violetto sraneto a ja chodim do 4 třidi zajimalo by mě do jaky třidy chodiš ty taky moc neznaš vyjmenovana slova a ja jsi na drsnačku nehraju ja jsem rebel tak jsi nedovolij holčičko

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit