-
Sel je úžasná *4*
-
selena je fakt super *4* *4* *4* *4* *4*
-
Selena je boží! *3*
-
Ještě nikdy jsem neviděl tak krásnou holku jako je Selena Gomez. Znám ji už několik let a ještě nikdy jsem neviděl nikoho krásnějšího. Selena Gomez je prostě nejlepší zpěvačka, herečka a módní návrhářka.
-
Upozorňuji vás všechny, že pokud tady budete takto pokračovat ať už v urážkách nebo hádkách, okamžitě vám všechno smáznu!! Tady je diskuse o osobnostech, hádat se jděte na své blogy!!
P.S.Důrazně vám doporučuji, abyste se raději šli učit češtinu, protože ten pravopis, kterým tu píšete, je hrůza a vaše ostuda! -
A omlouvám se ti že jsem do tebe vrazila!!
-
A proč se rozešli to nedává smysl jenom protože jsme se tu hádaly???? *8* *8*
-
Jo a na jakou chodíš vlastně školu!?????
-
viš jak jsi mě na hodbě strčila a ja vilila horkou bilou čokoladu tak jsem ji omylem vilila na pani učitelku. A křičela na mě a ty jses ani neomluvila tak jse omluv teď a v ponděly ve škole zajdi do 5 třidy ja na tebe budu čekat jo!
-
Ne protože mama řika že jestli mě tady nikdo nadava tak jse moji rozejdou tak jse to stqlo takže kvuli tohlecto strance.
-
ne nejsem jse Kristina
-
Jo leonetto pokud se tvoji rodiče rozešli tak buď v poho moji se tak do měsíce rozcházet budou!!!!! Už mi o tom máma říkala!!! A kvůli mě???? to asi ttěžko ne??
-
Ty jsi Karolina Gregorová!!!!
-
Jo ale samořejmě nevite jaka jsem leonetta buď ta druha nebo prvni tak jse neomlouvejte buď jsem Karolina Gregorova nebo Kristina Novakova
-
jo okay.
-
Tak promiň já to tak na leonettu nemyslela!!! Ale leonetta si bezdůvodně začala s touhle hádkou ale to je jedno neřešíme Ok??
-
Já jsem nevěděla že brečí tak promiňte!!! Když mě uráží tak mě moc nepřipadalo že brečí!!!! Tak vše je Ok???
-
Ne neodcházej taky se ti omlouvám!!! A my už na tebe nebudem zlý a život jsme ti nezničily!!! A můžeš tu psát!!! Vše je OK???
-
jo přesně ja teda souhlasim z violettaleon ale pokuď leonetta fakticky plače tak mi to teda vadi je mi ji lito ona si nechce přiznat že prostě se omlouva ona chce bit ta silna ale mi jsme ji ňakorazili ale ona chce zustat na tihlecti strance tak buďte na ni hodny*4**4**4*:-[:-$:-$
-
Ja z tebou určitě souhlasim violettaleon ať z tihlecti stranky odejde!*10**10* bude tady klid dokuď nezautoči pet shop ale ta je teď hodna a ať jsi leonetta breči zaslouži jsi to ta nicka. A vubec mi ji neni lito.