-
Časopisy=)
Sel byla v Popcornu!!Ale jen málo=(Byla tam jedna fotka s její mamkou a pak je tam dvoustránka s Justinem Bieberem a tam je její malý obrázek=)Jinak zatím nic=( -
Re: novinky
JO BEZVA. *14* . TVŮJ 101.LETÝ DIVOKÝ OBOJETNÍK. THE END. -
novinky
Ahooj Jestli chcete vědět něco o svých oblíbených celebritách koukněte na www.hollywoood-star.blog.cz jsou tam novinky o všech
Díky !! -
Re: Re: Soutěž
Wow!!!Má skvělé blogy!!!!!! *14* -
Re: Soutěž
Určitě to vyhraje!!!!Moc jí to přeju!!!Ráda se kuknu na její blog!! *4* -
Soutěž
kikiss11: Ale bohužel to kolo skončí v pondělí ráno, takže ve škole to už asi nestiheš, ale mockrát ti za ni děkuju :o** Doufám, že se dostaně do dalšího kola:) Jinak má blogy www.c-diamond.blog.cz a www.graphic-source-world.blog.cz -
Re: Re: Re: Re: Re: Prosím
Aha,to nevadí budu hlasovat ve škole=) *3*
Mimochodem má tvoje ségra blog???Jestli jo tak já se na něj kouknu=) -
Re: Re: Re: Re: Prosím
Bohužel z jednoho počítače to jde jen jedenkrát :( -
Re: Re: Re: Prosím
A nevíš kolikrát můžu hlasovat??? -
Re: Re: Prosím
Děkuju :o** Ale jo, docela to ujde :) -
Re: Prosím
Hlasujů!!=)A jinak se mám celkem fajn.A ty?? *4* -
Prosím
Lidi já jsem teď úplně nervózní :) Moji ségru vybrali asi z 200 něco holek do soutěže o jednu z hlavních rolí v klipu Diamond Cats :) Moc bych jí přála aby to vyhrála :) Kdybyste ji chtěla podpořit, je No. 4 tady:
http://diamondcats.blog.cz /1002/hlasovani-2-vyber#komentare
Kdyžtak moc děkuju za hlasy :o** A jak se jinak máte ?:) -
Re: Re: Už stačí
jj souhlasím s vámi. Já mám radši Miley než Selenu ale Sel mám taky ráda :-). No holky vůbec je neřešte oni chodijou i na diskuzi o Miley TO teprve píšou věci snažíme se je ignorivat. Vy máte aspon správce kteří se o tuhle diskuzi starají ale nám se tam o ni nestará bhoužel nikdo. -
Re: Už stačí
Moje slova!!!!Je to fakt trapný!!!! *8* *8* -
Už stačí
Bože můj. Tím, že nadáváte na nějakou celebritu se jen ztrapňujete a nic tím neřešíte. Nechápu, proč to děláte. Nemůžete si prostě psát jen ke své OBLÍBENÉ celebritě ? *7* Když nadáváte, stejně to pak nějaký správce, např. PavlusQa smaže, tak proč ztrácíte čas ? Ještě navíc za někoho koho nemáte rádi ... ? -
Re: Re: Re: selenaa.............
Hele nech Miley být! Je 10000000000000000000000000000000000 00000000000000000000000000000000000 0000000000000000000 a víc lepší než ta vaše Selena -
Re: Bravo
No moc tam teda není=(
Ale strašně moc jí to tam sluší!!! *14* -
Re: Re: =)
Taky to nechápu!!
I love Sel!!! *14* -
super
ahoj,vsimla sem si ze sel ma na facebooku vic fandu nez miley cyrus,nesnasim miley asi o milion vic to je super!!! sel je hrozne sympaticka a miley vubec!! mam rada selenu!!!! *1* *1* *1* -
Bravo
Zítra vychází Bravo a bude tam Sel! Psala jsem na Twittru Bravu a oni psali že tam bude :)) takže určitě kupujte!:)