-
ach jo tak to nechápu !
Asi jsem upa blbá, nebo nevim, ale přece když někoho nesnášim, tak je mi přece upa jedno komu se líbí a komu ne !! Vikiska má pravdu..! *3* -
Re: Selena
JJ tam hrala pěkně a i ten film je super:) *14* -
Selena
Sel hezky hrála ve filmu A zase jedna popelka =O) -
Re: Re: Re: Ahojky!!!
Ahooj..No, tak v Bravo Girl tam Selenka je s Taylorem Lautnerem na obrázku a jenom takový malý článek..Prostě je to o tom, kdo ze slavných spolu chodí a kdo ne. Je tam i Vanesska a Zac a tak. ALe nechápu tohle..V In touch jsem četla, že Sel a Taylor jsou zase polu a v BG, že ne..Tak teda nevim. *4* -
Ahojky!!!
Nevíte o čem je ten Selenky new film Ramona and Beezus???Díky za odpověd=) *4* *14* *3* -
Re: Dobrá Diskuze
časy se měěěěnííííí *1* *3* -
Re: SellyGomez...
se svým tátou? no to už je dost zoufalá a ten koncert v čr nechceme -
Re: :(
a ty se divíš? -
Re: :(
se divis ja teda ani nahodou vzdyt to je takova robotka -
Re: Re: Ahojky!!!
Jj Selenka tam opravdu není ani jednou=(
A nevíte jestli je v Bravo Girl!???? *7* *14* *14* *4* *3* -
Re: Re: Ahojky!!!
Škoda...no stejně si ji koupím=) *14* -
jj
milujem selenu *14* *14* -
Re: Ahojky!!!
Já jsem bohužel nemocná, takže ven nemůžu, ale mamka se mi dívala do Top Dívky a říkala, že si jí tam nevšimla :( -
Ahojky!!!
Ahojky tak sem tu a jdu nám říct že Selenka v DÍVCE sice je ale jen málo=(
Jak je tam ten rozhovor s Taylor Swift tak tam je se Sel a potom jen malý obrázek jak si šla asi pro snídani v pyžamu jinak nic víc=(
Zítra si koupím Bravo Girl! a Top Dívku a pak to sem(když tam bude Sel)napíšu.Nebo jestli už tu Top dívku má někdo doma tak to sem taky můžete napsat.=)Přece sme se tak dohodly že=)I LOVE SEL!!! *14* -
Re: Časopisy
JÉ. *14* *14* . TVŮJ 101.LETÝ DIVOKÝ OBOJETNÍK. THE END. -
Re: Časopisy
No aspoň by mohla být v jednom t nich!!! *14* -
Časopisy
Tak ahojky Selenky!! *4* Dens vyšla Top Dívka a zítra vyjde DÍVKA což moc dobře víte.. *4* Jestli tam bude Selena tak vám to řeknu ju?? *4* Jo a taky v čtvrtek Bravo Girl! *14* *1* *3* *14* *5* -
jj
*14* selena uplne nadherna *14* -
jj
je nadherna -
Re: Re: Písnička :)
jmenuje se If Cupid Had A Heart ale Sel ji nenazpívala, rekli to jen tak v HM, ale její hlas to není...