-
Re: Selena
Podle mě to jsou blbosti... -
Re: =)
Nechápu lidi co chodí na ostatní jen nadávat :/ -
Selena
Selena už zase s Taylorem chodí píšou to všude v časákách -
Re: Re: Re: Re: Re: Ahojky!!!
Aha..Tak děkuju.. *3* *3* -
Re: Re: Re: Re: Ahojky!!!
jedno ti mužu říct jiste Sel a Taylor si viděli naposledy na jaře minulého roku:) od té doby jsou jen přátelé a ani se nestýkají :D Sel je ted momentálně nejblíž Nick Jonas! -
=)
Jako správce jsem ted vymazala všechny negativní a urážející komentáře!!! Většinou to tak bývá že je píše jedna osoba akorát se vždycky jinak podepíše,takže nehroží že by Sel popularita klesala:) naopak tím že ji urážejí se vlastne o ni zajímají:D,ale říkám vám zbytečný psát urážející komentáře,protože je vždycky vymažuju:P -
Re: Re: Re: Dobrá Diskuze
to husa debilní lidi po ní chtěj podpis a ona jim řekne že nemůže že žere zmrlinu.Je to taková dilina že už větší na světě neni. -
Re: Re: Re: Re: :(
jj presne vzdyt ta ani na vic nema *10* -
Re: Re: Re: :(
asi tak *16* -
Re: Re: Dobrá Diskuze
jj to mas teda sakra pravdu ze se meni poradne sem napiseme pravdu a at to vi cely svet pri nejmensim aspon ty osobnosti *10* je to husa blba debilni -
Re: Re: :(
posledni misto ji sedne co by dala na prvnim? -
jj
selena je naj na svete *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
Re: Re: Re: jj
♥Prostě mám jedinej názor na Seleniny písničky:♥D♥O♥K♥O♥N♥A ♥L♥O♥S♥T♥!!!!!!!=)♥ -
Krásnýho Valentýna vám všem!!!♥
Ahojky a Selence hlavně taky!!♥ -
Re: Re: jj
né asi a pak ještě more, naturaly, as a blonde pstě všecky nebudu je tady vypisovat *1* -
Re: jj
pardon tell me something -
jj
tell mo something ja super -
Re: Re: ach jo tak to nechápu !
Naprosto souhlasím!!!
Selena je BEST!!! *14* *14* -
Re: Re: ach jo tak to nechápu !
jj mas pravdu -
Re: ach jo tak to nechápu !
né nejsi blbá ty ale ona ta emily!! máš pravdu když někoho nesnášim tak se mu snad snažim vyhnout né? pstě IQ houpacího koně!! *1* a jináč
SELENA 4EVER!!!! *14* *14*