-
Re: Selena je skvělá !
Já moc ne.Jak dlouho že je ona na tom "výslunní"??..Určitě je plno jiných,co by si to první nebo 3 místo zasloužili víc.Ale vlastně tady to je uplně jedno protože to neni o oblíbenosti ale návštěvnosti.Jednou s Miley dopadnou uplně stejně. -
Re: Písnička :)
Promiňte, *jmenuje :) -
Písnička :)
Ahojky Selenky. Prosim vás, nevíte, jak se jemnuje písnička, jak zpívá Selenka v Hanně Montaně jako Mikayla? Děkuju za jakoukoli odpověď. *4* -
Re: Selena je skvělá !
JoO0 souhlasiiiim *3* *14* -
Re: ona je nejlepši na světě
Souhlásím, je skvělá ! -
Selena je skvělá !
Ahoj, myslím si, že Selena je naprosto úžasná herečka, zpěvačka..je bezva, ne je opravdu skvělá v tom co dělá..Mám ji moc ráda !! Určitě by si zasloužila aslespoň 3.místo, má určitě i na 1. ..No to je prostě můj názor a doufám, že se mnou budete souhlasit *14* Ahoj :-) -
Re: Re: Re: Re: ♥Sel♥
Jj..Přesně.. *4* *4* -
Re: Re: Re: ♥Sel♥
♥Jn zapomněla jsem na Vanessku!!♥Ta je taky úžasná!!♥I love Selenka and Vanesska so much!!!♥ *14* -
Re: Re: ♥Sel♥
Jj, máš pravdu *4* ALe já mám ráda Selenku i Vanessku, pač oni dvě pomáhají lidem i dětem, kteří to potřebují a právě proto jsou úžasný..♥♥♥ *14* -
Re: ♥Sel♥
♥Jj Selena je úžasná co ale ne jenom proto že dobře hraje a vypadá ale proto že tak pomáhá ostatním lidem!!!!♥
Za to jí mám moc ráda a je nejlepší ze všech celebrit na světě!!♥♥♥ -
Re: Re: BG!
Jj..Takže už ho máš dneska doma nejspíš.. *4* -
♥Sel♥
Selena je nej lepší než Miley a než kdokoliv jiný
je nej ♥Sel♥ *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
Re: BG!
já o tom sice vim ale ještě ho furt nemam *9* pač ho u nás už neměli ale neska semho viděla u nás v jinym krámě tak sem jim řekla at mi ho schovaj a oni souhlasili!!! tak si plo něj zejtra zajdu *1* -
Re: Re: Re: Re: Re: SUPER
Selena teraz momentálne s Nickom J. dali si druhú šancu♥ *14* -
Re: Re: Re: Re: Re: SUPER
aha...a nevies nahodou ze chodi teraz s niekym?? -
Re: Re: Re: Re: SUPER
včera bola ešte na prvom tiež ma to dnes šokovalo že za deň tak klesla:// ale už tam bola asi dlho -
Re: Re: Re: SUPER
odkial berete, ze Sel je na 1.mieste?? ved teraz som sa pozrela a je az na 5.mieste *1* -
Officiální Fanclub
www.selly-gomez-fans.blog.cz tak toto je Officiální Fanclub!! -
:(
Selena klesla z prvého miesta na posledné -
Re: chyba
Máš naprostou pravdu!! *14*